Flatex beleggen

flatex beleggen

Bij Flatex beleggen: hoe begin je daaraan, vraag je je waarschijnlijk af. In de eerste plaats is het belangrijk om zeker te zijn dat je wil gaan beleggen met je geld, dit is natuurlijk nooit zonder risico en dat is belangrijk om te weten. Een tweede stap is om je goed te laten informeren en daarom is bij Flatex beleggen een goede keuze. Maar hoe ga je ermee van start en kost het geld? Op deze vragen vind je hier een antwoord.

Start gratis met beleggen bij Flatex >
oflees meer over Flatex

Flatex beleggen kosteloos

Je kan bij Flatex beleggen en dit is inderdaad volledig kosteloos om klant te worden. Het is niet alleen kosteloos, het is ook nog eens heel gemakkelijk. Je kan heel eenvoudig via deze link een gratis Flatex rekening openen. Je hoeft niet te vrezen voor instapkosten en ook achteraf zal je geen gepeperde rekening in je bus ontvangen.

Is bij Flatex beleggen veilig?

Bij Flatex beleggen is absoluut veilig, bij het openen van je rekening doorlop je een procedure met paspoort-upload en identificatiestorting of kan je je identificeren via een video-legitimatie. Vanaf dat deze gegevens zijn verwerkt, ontvang je via sms een code waarmee je samen met je klantnummer of gebruikersnaam kan inloggen op de website of app. De andere persoonlijke gegevens en toegangsgegevens worden netjes en veilig via post verstuurd. Je maakt vervolgens een bedrag naar keuze over naar je rekening en je stelt je beleggingsdoel in. Hierdoor bepaal jij dus zelf het risico van je belegging. Je installeert de flateXSecure app waardoor je veilig je rekeningen kan beheren en orders kan plaatsen.

Waarom bij beleggen bij Flatex?

Bij deze broker beleggen doe je om verschillende redenen. Ten eerste staan ze je met raad en daad bij en hebben ze een goede klantenservice voor al je vragen en noden. Ten tweede bestaat Flatex uit een team van specialisten die kennis hebben van hun vak en er dag in, dag uit mee bezig zijn. Ten derde hebben ze sinds hun opstart in 2006 al 275.000 klanten aan topservice geholpen. Bovendien hebben ze ook alles in eigen beheer en hebben ze een eigen kernbanksysteem waardoor ze veilig de beste producten kunnen leveren. Als laatste voordeel kan je volledig gerust zijn, ze staan namelijk onder supervisie van de Duitse toezichthouder BaFin en je vermogen is verzekerd tot 100.000 euro. Dit omdat Flatex Bank beschermd is door het schadevergoedingsstelsel voor Duitse particuliere banken. Zo kan jij met een gerust gevoel je belegging starten en beheren.

Start gratis met beleggen bij Flatex >
oflees meer over Flatex

4.6/5 - (10 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)