Aandelen Steinway kopen

Aandelen Steinway kopen? Dat was toch al mogelijk? Klopt, maar dat is ondertussen al weer enige tijd geleden. Het is in 2022 de bedoeling dat de pianomaker opnieuw een notering krijgt op de beurs in New York, waar het in het verleden al eens negen jaar genoteerd stond. Wat de aandelen moeten gaan kosten en wat de beursgang precies op moet brengen, is nog niet bekend.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Steinway kopen op de beurs in New York

De afgelopen jaren was Steinway dus niet op de beurs actief en was aandelen Steinway kopen dus niet mogelijk Dit was omdat het bedrijf de afgelopen jaren in handen was van een private investeerder. Wat de plannen van Steinway precies zijn, is nog niet bekend. Waarschijnlijk ruikt eigenaar en miljardair John Paulson spreekwoordelijk bloed. De verwachting is dat hij met de beursgang wil gaan profiteren van de sterk gestegen waardering van zijn onderneming. De pianoverkoop steeg namelijk zeer aanzienlijk tijdens de coronapandemie, toen veel meer mensen thuis achter de piano plaatsnamen en les gingen volgen.

Zorg dat je alles weet over beleggen en aandelen

Wil je straks aandelen Steinway kopen, dan is het zeer verstandig om eerst te zorgen dat je voldoende weet over beleggen en aandelen. Pas als je namelijk voldoende weet,  is de kans ook reëel dat je geld gaat verdienen op jouw investering in aandelen Steinway. Op AllesoverAandelen.com kun je alle informatie vinden die je eigenlijk moet weten om succesvol te kunnen beleggen. Je leest er over de beschikbare brokers, de beurskoersen en kunt deelnemen aan een gratis online cursus beleggen. Na een bezoek aan deze website weet je alles en dat maakt de kans groter dat je succesvol gaat beleggen.

Steinway kan prima cijfers overleggen

Met de omzet van Steinway ging het het afgelopen jaar overigens prima. Zo steeg de omzet in 2021 met maar liefst 40 procent naar ongeveer 538 miljoen dollar. Het bedrijf boekte in dat jaar een winst van 117 miljoen dollar. Zoals gesteld was Steinway al eerder op de beurs actief. Bijzonder was toen de aanduiding: LVB. Dat stond voor de initialen van de Duitse componist Ludwig von Beethoven. Het bijna 170 jaar oude bedrijf kwam in 2013 in handen van Paulson.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)