ABN AMRO Begeleid Beleggen

ABN AMRO Begeleid Beleggen reviews en ervaringenDat online beleggen buitengewoon eenvoudig kan zijn bewijst ABN AMRO wel met de dienst ‘Begeleid Beleggen’ die het aanbiedt. Heb je geld over en hoop je in tegenstelling tot wanneer je het geld op je spaarrekening zet wél rendement te maken en wil je eenvoudig en zelfstandig kunnen beleggen? Dan is ABN AMRO Begeleid Beleggen een uitstekende optie. Met Begeleid Beleggen beleg je in een profielfonds. Het beheer is in de vertrouwde handen van een fondsbeheerder.

De bank won al een Gouden Stier voor ABN AMRO Begeleid Beleggen

ABN AMRO benadrukt behalve het feit dat op deze manier beleggen buitengewoon gemakkelijk is ook nadrukkelijk dat er financiële risico’s kleven als jij je in de wereld van de aandelen begeeft. In dat kader is het overigens goed om voor je daadwerkelijk gaat beleggen een cursus beleggen te volgen. Dat je met ABN AMRO Begeleid Beleggen een goede keuze maakt blijkt onder meer uit het feit dat de prijzenkast ondertussen al gevuld is met de Gouden Stier. Geruststellende gedachte is dat je op elk gewenst moment op kunt zeggen.

Je doet al mee vanaf een inleg van slechts 50 euro

Over je fonds hoef jij je als je kiest voor ABN AMRO Begeleid Beleggen overigens amper zorgen te maken, want jouw fonds wordt beheerd door experts. Je bent overigens wel een rekening bij de ABN AMRO met daaraan gekoppeld een beleggingsrekening nodig om gebruik te kunnen maken van ABN AMRO Begeleid Beleggen. Je doet al mee vanaf een bedrag van slechts 50 euro en kunt in aanmerking komen voor een aantrekkelijke bonus als jij je aanmeldt. Begeleid Beleggen moet je zien als beleggen met online begeleiding. Je kiest zelf je doel, bepaalt ook hoe lang je precies wilt gaan beleggen en uiteraard ook hoeveel je inlegt. Je kunt kiezen om een eenmalig bedrag beschikbaar te maken om te gaan beleggen, je kunt echter ook kiezen voor een periodieke inleg.

Ervaren team van specialisten beheert jouw fonds

Aan de hand van jouw voorkeuren krijg je begeleiding in de keuze voor het specifiek voor jou meest geschikte profielfonds. Via de Mobiel Bankieren app of via Internet Bankieren kun je die keuze overigens steeds aanpassen. Als je wilt kun je heel snel gebruik maken van ABN AMRO Begeleid Beleggen. Een rekening is immers zo geopend en de online begeleiding is direct voor jou beschikbaar. ABN AMRO biedt zes interessante profielfondsen aan, waarbij elk fonds een eigen risico kent. Het beheer ligt in de vertrouwde handen van een ervaren team van specialisten, die continu het beleggingsbeleid van de bank op de voet volgen.

ABN AMRO is ondertussen een ervaren speler in de beleggerswereld

Ondertussen mag ABN AMRO een ervaren speler in de beleggingswereld genoemd worden en kan het bogen op – zoals men zelf zegt- ruim 200 jaar ervaring. Die ervaring zie je terug in de waardering van de gebruikers én het feit dat de verschillende producten regelmatig in de prijzen vallen. Ook de rendementen die behaald worden mogen er gemiddeld genomen zeker zijn, al weet iedereen dat resultaten uit het verleden allesbehalve een garantie zijn voor de toekomst. Wie niet het risico wil lopen dat geld op je spaarrekening je straks nog geld gaat kosten, is ABN AMRO Begeleid Beleggen een prima alternatief. De risico’s lijken te overzien, de behaalde rendementen aansprekend. Het gemak waarmee belegd kan worden doet de rest.

Vergelijk zelfs de mogelijkheden die er voor jou zijn

Overigens vind je hier meer informatie over de mogelijkheden om te gaan beleggen, de kosten en waar je gratis kunt beleggen en de verschillende brokers die beschikbaar zijn. Op basis van die informatie kun jij de verschillende mogelijkheden die er zijn om te gaan beleggen vergelijken. ABN AMRO biedt naar Begeleid Beleggen op de mogelijkheid om zelf beleggen, vermogensbeheer en de Kendu App.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)