Aandelen Allego kopen

Het moet al binnen afzienbare tijd mogelijk zijn om aandelen Allego te kopen. Voor de beursgang zal gebruik worden gemaakt van een Spac van private equity bedrijf Apollo. De aanbieder van laadpalen voor elektrische voertuigen gaat naar de Amerikaanse beurs.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Allego kopen moet bedrijf waarde van 3,14 miljard geven

De beursgang van Allego moet het bedrijf 700 miljoen dollar opleveren waarmee het een waarde zou krijgen van 3,14 miljard. Het is opmerkelijk dat opnieuw een bedrijf in laadpalen via een Spac naar de beurs gaat. Diverse vergelijkbare bedrijven gingen Allego al voor. Allego zag het levenslicht in 2013 als een dochteronderneming van de Nederlandse netbeheerder Alliander. In 2018 echter werd Allego overgenomen door de Franse investeringsmaatschappij Meridiam.

Zorg dat je eerst over voldoende parate kennis beschikt voor aandelen Allego kopen een serieuze optie wordt

Als aandelen Allego kopen een serieuze optie voor je is, dan doe je er verstandig aan om je eerst voldoende in te lezen in de informatie over beleggen en aandelen die je elders op deze website vindt. Je leest er over de beurskoersen, hoe beleggen in zijn werk gaat en over de belangrijke rol van de brokers. Je kunt deelnemen aan de gratis online cursus beleggen en eerst leren beleggen door met fictief geld te werken. Daardoor beperk je de financiële risico’s. Pas als je voldoende weet over beleggen en aandelen is het verstandig de beurs op te gaan. Bovendien is dan de kans op rendement groter.

Eerst een volle dochter van energie distributeur Alliander

Allego was in eerste instantie dus een volle dochter van Alliander, een nutsbedrijf dat weer is voortgekomen uit Nuon. Alliander bestaat nu uit de onderdelen Liander, Qirion en Kenter.  Alliander is bekend geworden door de distributie van energie in een derde deel van Nederland. In 2020 had het liefst 5,8 miljoen klantenaansluitingen. De aandelen van Alliander zijn in ons land voor een groot deel in handen van provincies als bijvoorbeeld Gelderland, Noord Holland en Friesland. Sinds 2018 behoort Allego niet meer tot de succesvolle Alliander familie toen het werd overgenomen door Meridiam. Allego is anno 2021 actief in zes Europese landen en heeft op duurt moment rond de achtduizend laadpalen.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)