Aandelen Arriva kopen

aandelen arriva kopen
Aandelen Arriva

Wil jij gaan beleggen in de grootste regionale vervoersaanbieder? Dat kan als je aandelen van Arriva koopt. Arriva verzorgt bus- en treinvervoer in verschillende delen van Nederland. Daarbij zorgt de maatschappij voor een goed georganiseerd netwerk, zodat bus- en treinverbindingen optimaal op elkaar aansluiten. Zo ben je in de regio’s waar Arriva het openbaar vervoer verzorgt, verzekerd van een goede verbinding en hoef je nooit lang op je aansluiting te wachten. Arriva is daarnaast ook actief als touringcaraanbieder. Zo verhuurt Arriva Touring touringcars op maat. Je kunt kiezen voor uiterst luxe vervoer, maar ook een voordelige standaard touringcar huren.

Bekijk en vergelijk brokers om te beleggen:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Arriva aandelen kopen helpt je op weg

Om mee te delen in de winst van Arriva, kun je Arriva aandelen kopen. Het bedrijf heeft een internationale connectie en is onderdeel van de Arriva Group, die onder Deutsche Bahn valt. Dat zorgt voor veel kennis en ervaring en een innovatieve aanpak om het openbaar vervoer te optimaliseren. Zo worden lege bussen en treinen zoveel mogelijk voorkomen en wordt er gebruik gemaakt van vervoer op elektriciteit. Arriva Touring verzorgt ook een internationale busverbinding tussen Amsterdam en Hamburg over twee verschillende routes. Deze buslijn sluit aan op de ICE-treinen, de hogesnelheidslijn van Deutsche Bahn. Arriva is een belangrijke vervoerder in Europa. Daarom is het een goede mogelijkheid om Arriva aandelen te kopen.

Vervoer op maat

De laatste jaren maakt Arriva een sterke groei door op het vasteland van Europa. Het bedrijf is werkzaam in 14 landen, waaronder dus Nederland. Arriva zorgt voor streek- en stadsvervoer in meerdere regio’s van Nederland. Daarnaast is het bedrijf medeverantwoordelijk voor de Aquabus, de Waterbus die in Zuid-Holland vaart. Ook op de zakelijke markt is Arriva actief. Je kunt kiezen uit verschillende zakelijke abonnementen. Bedrijven kunnen individuele passen aanvragen voor meerdere medewerkers. Maar ook voor het onderwijs, de zorg en overheidsinstellingen biedt Arriva passende oplossingen op maat. Je kunt ervoor kiezen aandelen van Arriva te kopen en maakt zo kans op een leuke winst.  Aandelen kopen van Arriva helpt jou verder op weg.

Aandelen van Arriva te koop

Vanwege een oplopend financieel tekort bij Deutsche Bahn, is het goed mogelijk dat Arriva binnenkort in Amsterdam op de beurs komt. Vanaf dat moment zijn de Arriva aandelen te koop. Het bedrijf behaalt de meeste winst in Nederland, vandaar de keuze voor de Amsterdamse beurs. Toch is een beursgang nog niet helemaal zeker. De Deutsche Bahn wil Arriva het liefst voor een groot bedrag verkopen. Dat geld wordt vervolgens gebruikt om het Duitse spoornetwerk op te knappen en bestaande schulden af te betalen. Als de geïnteresseerde partijen onvoldoende geld willen neertellen om het bedrijf te kopen, zal Arriva een beursnotering krijgen. Je kunt dan Arriva aandelen kopen en meedelen in de winst van deze grote vervoersmaatschappij.

Voorbereid beleggen

Wil je gaan beleggen en Arriva aandelen kopen? Verdiep je dan eerst goed in het beleggen in aandelen. Via een gratis cursus leer je in korte tijd de belangrijkste zaken waarmee je rekening moet houden. Je kunt via een bank of broker starten met het beleggen, ook met kleine bedragen. Vergelijk hiervoor verschillende brokers met elkaar. Wat zijn hun voorwaarden en welke tarieven rekenen zij? Op basis van die vergelijking kun je een weloverwogen keuze maken en een beleggingsrekening openen. Daarna bekijk je in welke aandelen je wilt investeren of dat je dat liever uitbesteed aan een professional. Arriva aandelen kopen zou een begin kunnen zijn van je beleggingsactiviteiten. Wees je altijd bewust van de risico’s die verbonden zijn aan beleggen. Laat je goed informeren om verstandige keuzes te kunnen maken.

5/5 - (1 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)