Aandelen About You kopen

aandelen About You kopen

About You, een Duitse mode online retailer met de hoofdvestiging in Hamburg, wil naar de beurs. Insiders weten het zeker en denken dat aandelen About You kopen nog dit jaar mogelijk wordt. Ondertussen is de bedrijfsvorm verandert van BV naar NV en bovendien werd een Raad van Toezicht aangesteld. Dit zijn vereisten als een onderneming naar de beurs wil.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Vijfde grootste van Duitsland

Pas onlangs sloot About You het boekjaar af en scoorde het een omzet van 1,2 miljard euro. In vergelijking met een concurrentie als Zalando is dat gering. Zij scoorden een omzet van liefst 8 miljard euro. About You werd in 2014 opgericht als een dochteronderneming van de Otto Group. Ondertussen is About You in veertien Europese landen actief, het heeft  in Edit een eigen merk. In essentie richt About You zich op de personalisatie en influencer marketing.  Al vier jaar na de oprichting mocht About You zich de vijfde grootste online modewinkel van Duitsland noemen.

Aandelen About You kopen: check de informatie op deze website

Als aandelen About You kopen aan de orde is, doe je er goed aan om eerst de informatie over beleggen, brokers en beurskoersen elders op deze website door te nemen.  Alleen als je goed beslagen ten ijs komt is de kans op een leuk rendement op de beurs haalbaar. Kennis is macht, zeker op de beursvloer. Op de website kun je ook eerst beleggen met fictief geld. Zo sluit je alle financiële risico’s uit. Pas als je alles redelijk onder de knie hebt, pas dan ga je echt de beursvloer op.

Ook kleding van Disney en Nike in de collectie opgenomen

Terug naar About You. In eerste instantie werd About You gelanceerd in Oostenrijk, Zwitserland, Nederland en België. Al snel volgden Polen en Tsjechië en tegenwoordig is men ook in landen als Hongarije, Slowakije, Roemenië, Slovenië, Estland, Letland, Litouwen en Kroatië dol op de online aanbieder van mode.  Ondertussen hebben Seven Ventures, dochter van ProSiebenSat1, en Heartland een behoorlijk belang in de onderneming.  About You verkoopt het merendeel van de producten via der app op de smartphone, in totaal liefst 75 procent. About You heeft een brede collectie waaronder een beperkte collectie van Disney en ook van sportgigant Nike.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)