Aandelen Stage Entertainment kopen

aandelen stage entertainment kopen

Aandelen Stage Entertainment kopen

Wie kent Joop van de Ende niet? Hij was (en is) mede verantwoordelijk voor een groot aantal producties van succesvolle musicals en heeft een enorm aantal shows op televisie geproduceerd en bedacht. Ook het bekende mediabedrijf Stage Entertainment is deels zijn eigendom. Door middel van het aandelen Stage Entertainment kopen investeer je dus in een interessant bedrijf dat immens populaire producties weet neer te zetten, die goed worden bezocht.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Stage Entertainment kopen, hoe staat het bedrijf er nu voor

Van den Ende maakte het bedrijf bekend met grote shows en producties in binnen- en buitenland. Het bedrijf richt zich met name op live shows en musicals en bezit eigen zalen voor de shows in Moskou, Milaan en Scheveningen in ons eigen land. In het jaar 1915 verkocht van den Ende al 60% van zijn eigen aandelen in het bedrijf, dat zo’n 3000 werknemers heeft in verschillende landen. Tijdens de release van zijn aandelen in dat jaar vertelde hij zijn resterende aandelen op korte termijn te willen verkopen. In de maand augustus van 2018 nam het Amerikaanse bedrijf Advance Publications alle aandelen over. Van den Ende heeft na lang beraad en onderzoek gekozen voor deze partij. Dit maakt het aandelen Stage Entertainment kopen bijzonder interessant.

Meer over Advance Publications en aandelen Stage Entertainment kopen

Met ruim 12,000 werknemers en een belang in Conde Nast en tv-zender Discovery heeft Advance Publications een indrukwekkende staat van dienst. Van de Ende blijft aan als Special Advisor wat betreft de koers van Stage Entertainment. Ook het Amsterdamse hoofdkantoor, van waaruit veel producties een podium vinden, blijft functioneren. Dit kantoor wordt geleid door Albert Verlinde. Stage Entertainment ontstond uit een fusie van Van den Ende Theaterproducties en Albert Verlinde Entertainment. Naar verwachting kan Verlinde zijn eigen koers blijven varen. Ook het bestaande personeel blijft aan. Wil je investeren in een gezond entertainment bedrijf dat nu dus ook stevig aanwezig zal zijn op de Amerikaanse entertainment markt? Dan is het aandelen Stage Entertainment kopen wellicht interessant.

Hoe kun je aandelen Stage Entertainment kopen?

Als volledige leek of als ervaren belegger is het investeren in Stage Entertainment een leuke optie om mogelijk winst te behalen met aandelen in de entertainment industrie in binnen- en buitenland. Kies voor een voordelige broker met goede diensten die bij je passen. Zelf beleggen of juist het werk voor je laten doen? Maak een onafhankelijke vergelijking (gratis uiteraard) tussen de brokers op de markt. Zo wordt aandelen Stage Entertainment kopen eenvoudig.

5/5 - (14 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)