De Giro

De Giro, online broker met lage tarieven

DEGIRO beleggen aandelen
Met DE GIRO kan je goedkoop beleggen met aandelen

Wil je beleggen voor de lange termijn of om snel winst te behalen? Iedereen heeft een ander doel met beleggen. Belangrijk is om dit te doen met geld dat je niet direct nodig hebt. Rechtstreeks handelen op de beurs is niet mogelijk. Dit verloopt via een beurshandelaar. De Giro is een beurshandelaar die beleggen voor iedereen toegankelijk maakt. Met lage tarieven om te beleggen en een gebruiksvriendelijke webtrader weet deze broker zich te onderscheiden van anderen.

start-beleggen-degiroof lees meer informatie

Lage tarieven bij De Giro

Bij veel banken liggen de tarieven voor beleggen hoog. Voor de particuliere belegger is dit niet rendabel. Hierdoor wordt de winst verkleind. Wie goed wil beleggen zorgt voor een spreiding van zijn beleggingsportefeuille. Dit betekent dat je in meerdere bedrijven investeert. Deze zijn bij voorkeur in verschillende branches actief. Als particulier zet je niet gelijk het grote geld in. Het risico is hier te hoog voor. Door het aankopen van kleine pakketten aandelen kan het risico verlaagd worden. Te hoge transactiekosten maakt beleggen in het klein oninteressant. Dankzij de lage tarieven van De Giro zijn deze kosten nagenoeg verwaarloosbaar.

Betrouwbare broker voor iedereen

Degiro richt zich niet alleen op de kleine belegger. Ook grote investeerders weten De Giro op kwaliteit en service te waarderen. Professionele beleggers profiteren al jarenlang van groothandel voordelen. Sinds 2013 is De Giro voor iedereen toegankelijk. Gemiddeld bespaar je bij deze broker de helft op transactiekosten. In een aantal gevallen loopt dit op tot wel 80%.

Nationale en internationale aandelenmarkten

Het is bij De Giro mogelijk om zowel op de Nederlandse als buitenlandse beurzen te handelen. De producten die deze broker aanbiedt bestaan uit aandelen, opties, obligaties, futures en cfd. Het is mogelijk om verschillende ordertypes te plaatsen waaronder de dagorder, doorlopende order en bestens order. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van iDEAL, verloopt het openen van een beleggingsrekening in slechts enkele minuten. Kortom: De Giro is er voor iedereen.

start-beleggen-degiroof lees meer informatie

Meer informatie over DEGIRO >

3.7/5 - (26 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)