Aandelen EQT kopen

Aandelen EQT kopen

In september 2019 werd bekend dat EQT, de Zweedse Investeerder, naar de beurs wil gaan. Het doel is om hiermee minimaal 500 miljoen euro op te gaan halen. Als je van plan bent om aandelen EQT te kopen is het verstandig de huidige stand van zaken in de gaten te houden. De beursgang van dit bedrijf vindt waarschijnlijk voor de eind van 2019 plaats in Stockholm. Het doel van de beursnotering voor EQT? Het geeft financiële flexibiliteit en vergroot daarnaast de zichtbaarheid bij publieke investeerders en zakelijke relaties. Wil je een aandeel EQT kopen? Dan informeren wij je graag over dit bedrijf, zodat je goed voorbereid te werk kunt gaan met het starten van beleggen in EQT.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Hoe kun je het beste aandelen EQT kopen?

Voordat je aandelen van een bepaald bedrijf gaat kopen, wil je natuurlijk wel weten waar je je geld in gaat beleggen. Het is namelijk zo dat het kopen van aandelen bepaalde risico’s met zich meebrengt en dat je dus geen financiële zekerheid kunt verwachten. Afhankelijk van de koersen, het type bedrijf en jouw kennis over de beurs kan de hoogte van je rendement enorm verschillen. Bereid je daarom goed voor, voordat je aandelen EQT gaat kopen. Lees je bijvoorbeeld in over de koersen, de mogelijkheden met betrekking tot het kopen van aandelen en de opties als het gaat om brokers. Hierdoor weet je zeker dat je goed voorbereid te werk gaat en kun je beter en sneller inspelen op wisselingen in de koers.

Aandelen EQT kopen: wat is het precies voor bedrijf?

EQT is een Zweedse investeringsmaatschappij. Er zijn tientallen bedrijven in zowel Europa, Azië en de Verenigde Staten waarin wordt geïnvesteerd door EQT. Onder andere telecombedrijf Broadnet uit zweden, verschillende winkels van Flying Tiger en DELTA Retail, een leverancier van energie en verschillinde digitale diensten. EQT participeert in deze bedrijven, en heeft ze in sommige gevallen geheel in eigendom. Bij de bedrijven waar in geïnvesteerd is, wordt een nieuwe Raad van Bestuur benoemd en de bedrijven kunnen gebruik maken van de kennis van adviseurs van EQT.

Het doel van EQT is om de bedrijven waaraan het deelneemt te laten groeien. Door ze meer waard te laten worden, kunnen ze in de toekomst met meer winst verkocht worden. Om dit te bereiken worden er bijvoorbeeld nieuwe groepen klanten aangeboord en wordt het productaanbod verder uitgebreid. Door aandelen te kopen in EQT zul je dus wel met risico’s te maken krijgen, aangezien jouw rendement ook afhankelijk is van de verschillende bedrijven waarin EQT geïnvesteerd heeft.

Cijfers en informatie over aandelen EQT kopen

Als je van plan bent om binnenkort de aandelen EQT te gaan kopen, is het verstandig om meer informatie over de cijfers en de achtergrond van het bedrijf te hebben. EQT is in 1994 opgericht in Zweden en bestaat inmiddels uit zo’n 31 miljard euro aan investeringen via 21 verschillende fondsen. In de eerste maanden van 2019 werd er door EQT een omzet van bijna 300 miljoen euro behaald. In totaal werken er op dit moment zo’n 450 mensen in de kantoren door heel Europa en het bedrijf meldt een jaarlijkse groei van zo’n 8%.

Beleggen in EQT

De aandelen EQT die worden uitgegeven zullen voor ongeveer een half miljard worden uitgegeven. Naar schatting zal ongeveer 20% van de aandelen voor particulieren te verhandelen zijn. Dit is handig om te weten als je aandelen EQT gaat kopen. Verder is het ook slim om de koersen goed in de gaten te houden, zodat je preciezer kunt bepalen wanneer het beste moment gaat zijn om in te springen en aandelen te kopen.

5/5 - (1 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)