Aandelen Ajax kopen

Aandelen Ajax kopen: bekijk aanbieders waar je dat kan doen

aandelen ajax kopenAjax, officieel AFC AJAX NV genaamd, is de enige Nederlandse voetbalclub met een eigen beursnotering. Hierdoor is aandelen Ajax kopen mogelijk voor de ervaren belegger en voor de particulier. Het aandelen kopen en verhandelen doe je via een (online) broker. Zo kun je met jouw (extra) geld vanuit een beleggingsrekening meeprofiteren van de groei van Ajax als club. Het in 1900 opgerichte Ajax is de meest succesvolle voetbalclub in ons land. Zo heeft deze club maar liefst 33 maal de landstitel veroverd. De Europacup 1 won het team tot op heden drie keer. Draag jij Ajax een warm hart toe, of wil je simpelweg investeren in de toekomst van een bijzondere voetbalclub? Dan is aandelen Ajax kopen via een (online) broker wellicht iets voor jou.

Aandelen kopen? Of op een andere manier beleggen? Bekijk deze aanbieders:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Meer weten over aandelen Ajax kopen

Sinds het jaar 1998 heeft Ajax haar intrede gemaakt op de beurs. Na het overlijden van de bekende voetballer Johan Cruyff besloten veel aandeelhouders 14 aandelen te kopen om de laatste eer te bewijzen aan zijn rugnummer. Met een gemiddelde omzet per dag van 500 stuks worden de aandelen van Ajax mondjesmaat op de beurs gebracht. De aandelen worden op de lokale Euronext Amsterdam beurs verhandeld. Je kunt via jouw favoriete online broker (zoals bijvoorbeeld Binck) aandelen Ajax kopen en jouw club steunen. Lijkt het je leuk om te gaan beleggen, maar wil je eerst wat meer te weten komen over het hoe en wat? Dan kun je kiezen voor een online broker die bijvoorbeeld gratis tutorials biedt aan houders van een beleggingsrekening. Ook is het bij sommige brokers mogelijk om (meestal gratis) een oefenaccount te openen. Hiermee kun je met fictief geld starten met het zelf doen van aankopen en verkopen op de beurs zonder hierbij een risico te lopen.

Aandelen Ajax kopen met beheerd beleggen

Wil je jouw geld laten groeien, maar wil je geen tijd kwijt zijn aan het leren beleggen? Dan is het mogelijk om te kiezen voor beleggen in beheer. In dit geval biedt de broker vaak een zogeheten mixfonds aan, waarbij jij kiest voor een laag, gemiddeld of een hoog risico. Dit risico wat betreft het beleggen in gekoppeld aan een (verwacht) hoger rendement. Uiteraard is een verwacht of voorspeld rendement geen garantie op winst. Bekijk op Allesoveraandelen.com de brokers die het beheerd beleggen aanbieden. Wil jij starten met aandelen Ajax kopen? Maak nu kennis met de wereld van het beleggen!

5/5 - (16 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)