Aandelen Postmates kopen

aandelen Postmates kopenAandelen Postmates kopen betekent aandelen kopen van een Amerikaans bedrijf dat lokale levering van door restaurants bereide maaltijden en andere goederen aanbiedt. Begin 2020 was Postmates al in een kleine drieduizend Amerikaanse steden actief.

Aandelen Postmates kopen

Postmates werkt met een app en het bekende Global Position System en bestaat al vanaf 2011. Het was niet de eerste on-demand bezorgdienst en ook niet de enige of eerste die in conflict raakte over de uitbetaling van de koeriers. Grote man achter de oprichting van Postmates was Bastian Lehmann, aanleiding was het feit dat hij en zijn vrienden graag een broodje hamburger wilden, maar er geen enkele bezorger voor zo’n broodje te vinden bleek.

Distributie met lokale handelaren

Bij de oprichting van Postmates koos het dus niet voor gecentraliseerde magazijnen voor de te leveren producten. Het gaf de voorkeur aan distributie via de lokale handelaren die zo als het ware het magazijn werden voor alles wat Postmates leverde. Binnen de bedrijfsfilosofie van Postmates wil het iedereen in staat stellen om alles op aanvraag te laten leveren. Belangrijk binnen het werkproces van Postmates is het Urban Logistic platform. Dit platform verbindt klanten met lokale koeriers die in staat zijn om vrijwel alles te vervoeren. En dat vaak al binnen enkele minuten.

Vergeet niet de informatie op deze website te bekijken

Postmates houdt domicilie in San Francisco en tot de vroege investeerders waren partijen als bijvoorbeeld Uncork Capital, Russell Cook, Nava Ravikant, Matrix Partners en ook David Wu. Al vier jaar na de start van het bedrijf was Postmates toe aan de 2,5 miljoenste levering, en dat op liefst 28 verschillende markten. Op dat moment waren liefst 13.000 koeriers namens Postmates actief. Heeft aandelen Postmates kopen je interesse gewekt? Check dan wel eerst de informatie die je elders op deze website vindt. Je vindt hier namelijk alles over beleggen, aandelen en brokers en krijgt meer inzicht in beleggen en aandelen door de gratis online cursus beleggen te volgen.

Overname door Uber, wel verder als zelfstandig merk

In 2017 waagde Postmates zich over de grens en  ging het in Mexico City aan de slag. Het avontuur duurde precies twee jaar. Postmates zag te weinig groei en bleek zich bij nader inzien toch volledig op Amerika te willen richten. In Amerika bedient het tegenwoordig liefst 560 steden. Innovaties spelen ook een belangrijke rol bij Postmates, dat het de klant tracht steeds gemakkelijker te maken. Postmates werd in 2020 overgenomen door Uber. Postmates ging echter wel als zelfstandig merk verder. Opvallend was wel dat vervolgens veel bezorgers vervolgens ontslag kregen en veel van die posities nu worden ingevuld voor koeriers afkomstig van Uber Eats. Vergeet vooral niet de informatie op deze website te checken. Ze helpen je echt verder als je succesvol wilt zijn met beleggen in aandelen.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)