Aandelen Nextdoor kopen

De ook in ons land bekende buurtapp Nextdoor gaat naar de beurs in New York. De beursgang moet in het vierde kwartaal van 2021 gestalte krijgen. Aandelen Nextdoor kopen wordt mogelijk omdat Nextdoor gaat fuseren met Khosla Ventures Acquisition, een Spac of blanco cheque bedrijf.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Nextdoor kopen, bedrijf wil vleugels verder uitslaan

Nextdoor is een Amerikaanse app die vanaf 2016 ook in Nederland gebruikt wordt. Met het opgehaalde geld wil Nextdoor verder doorgroeien. Het wil nieuwe producten ontwikkelen om zo nog meer mensen te werven en om zo verder uit te kunnen breiden. Concrete doelstellingen zijn nog niet uitgesproken, zoals evenmin bekend is voor hoeveel de aandelen verhandeld gaan worden.

De app brengt buren en bedrijven met elkaar in contact

Nextdoor brengt buren en bedrijven met elkaar in contact, en dat in wijk en dorp. Volgens eigen zeggen gebruikt in Amerika een op de drie huishoudens de app. Met de app worden contacten opgebouwd, wordt informatie gedeeld en kan hulp geboden worden als buurtgenten vragen hebben of om hulp vragen. Nextdoor claimt dat in Nederland ondertussen 10.000 buurten gebruik maken van de app.

Zorg dat je over voldoende parate kennis beschikt

Aandelen Nextdoor kopen helpt het bedrijf om door te groeien. Aandelen Nextdoor kopen kan nooit een optie zijn als je niet voldoende kennis hebt over de beleggingswereld en aandelen. Hoe meer je weet, hoe groter de kans op rendement is namelijk. Lees daarom eerst altijd de informatie die je hier op allesoveraandelen.com vindt. Zo lees je informatie over de brokers en de beurskoersen en kun je onder meer de gratis online cursus beleggen volgen.

Opgericht vanwege een gebrek aan samenhang in Amerikaanse wijken

Nextdoor is een app die je op de hoogte houdt van alles wat er zich in jouw directe omgeving afspeelt. Lokale bedrijven, diensten, nieuwsupdates, aanbiedingen en spullen die te koop aangeboden worden, je vindt het standaard op de app, die je op deze manier ook in contact brengt met buurtgenoten. Nextdoor werd in 2011 opgericht in het Amerikaanse Silicon Valley. Oprichter van Nextdoor is Nirav Tolia, die het gebrek aan samenhang tussen de Amerikaanse wijken aan wilde pakken. Na de lancering van de app in Amerika, was Nederland het tweede land waar de app gebruikt werd.

Schone taak voor Nextdoor, aandelen Nextdoor kopen is dus een prima optie

Aandelen Nextdoor kopen zal de app helpen om verder door te groeien. En dat lijkt zeker in de huidige tijd een goede zaak. Want samenhang in landen, laat staan in wijken, is soms heel ver te zoeken. Wat dat betreft ligt er dus een schone taak voor Nextdoor.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)