Aandelen Payaut kopen

Het moet binnen een jaar en dus waarschijnlijk vanaf 2023 mogelijk zijn om aandelen Payaut te kopen. Het Amsterdamse bedrijf denkt ongeveer een jaar nodig te hebben voor een beursgang op de Damrak in Amsterdam. De stip aan de horizon voor Payaut is het voorbijstreven van betaaldienst Adyen.  Zover is het nu echter nog niet. Om deze missie te bereiken denkt Payaut een termijn tussen de vijf en de tien jaar nodig te hebben.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Trade Republic
Zelf beleggen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Ontdek de voordelen en open gratis een account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Payaut kopen op het Damrak in Amsterdam

Aandelen Payaut kopen is investeren in het bedrijf van Ernst van Niekerk, oud medewerker van Adyen. Hij heeft met zijn bedrijf net een tweede investeringsronde achter de rug en haalde in dat kader 8 miljoen euro op. Een van de nieuwe investeerders is Gradient Ventures, van Google. Daarmee heeft Payaut een grote vis aan de haak geslagen. Met de investeringsronde en de beursgang wil Payaut de betaaldienst nog verder uitbreiden. Met Payaut kunnen klanten betalingen in verschillende valuta’s accepteren. Het is de bedoeling dat deze betaaldienst binnenkort in heel Europa verder uitgerold wordt.

Zorg dat je alles weet over beleggen en aandelen

Voor aandelen Payaut kopen echt aan de orde is, doe je er verstandig aan om eerst alles te lezen over aandelen en beleggen. Pas als je voldoende kennis van zaken hebt namelijk, is de kans dat je rendement maakt op jouw geïnvesteerde geld ook echt reëel. Op AllesOverAandelen.com kun je echt alles lezen over beleggen en aandelen en lees je eveneens alles over de brokers. Ook kun je een gratis online cursus beleggen volgen. Doe dat, want het vergroot de kans dat je geld gaat verdienen door te gaan beleggen.

Payaut wil Adyen binnen tien jaar voorbijstreven

Binnen een jaar moet de beursgang van Payaut een feit zijn. Eerder is net mogelijk, zo denkt Van Niekerk. De grote man van het bedrijf is blij dat het Gradient Ventures binnen heeft weten te halen. Hij denkt dat met dit bedrijf een grote slag geslagen kan worden op het gebied van marketing en klantenwerving. Uiteindelijk wil Payaut de geleverde betaaldienst wereldwijd uitrollen om zo uiterlijk binnen tien jaar concurrent Adyen voorbij te streven. Of die ambities daadwerkelijk gestalte krijgen zal de toekomst uitwijzen.

 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)