InDelta reviews en ervaringen

indelta indexbeleggenBij InDelta gelooft men in de weg van de geleidelijkheid om vermogen op te bouwen. De broker wordt niet warm of koud van de waan van de dag en richt zich op de lange termijn. Dat kan met indexbeleggen bij InDelta op twee manieren. Je kiest zelf een of meer van de negen indexfondsen of je kiest een van de modelportefeuilles die door InDelta zelf zijn samengesteld. Wil je reviews en ervaringen lezen en wil je toch al meer weten over de handel in aandelen? Kijk dan elders op dit platform.

Start direct met beleggen bij InDelta >

of meer informatie

InDelta reviews en ervaringen zijn zeer positief

Waar je ook zoekt (en vindt), de gebruikers van InDelta zijn in de InDelta reviews en ervaringen overwegend positief. Vaak terugkerende opmerking is dat InDelta doet wat het belooft. In de praktijk is niets anders dan zoals het vooraf voorgespiegeld was. Het maakt InDelta een betrouwbare partner. De wat meer ervaren beleggers zijn zeer tevreden over de negen indexfondsen (gelijk-gewogen) die beschikbaar zijn. Volgens die gebruikers vertegenwoordigen ze alle goede elementen van indexbeleggen. Daarbij noemen ze in de InDelta reviews en ervaringen met name de zeer brede spreiding, de directe fysieke belegging in aandelen en obligaties en het feit dat er van dividendlekkage geen sprake is.

indelta reviews
InDelta website: klik om te bezoeken

Goed gespreid en lage kosten

Opvallend is als je de InDelta reviews en ervaringen leest dat er uiteenlopende voordelen genoemd worden door de gebruikers. Er is niet beslist een aspect dat er dus voor iedereen bovenuit springt. Geroemd wordt wel diverse keren het feit dat je met slechts een druk op de knop je een breed gespreide beleggingsportefeuille tegen lage kosten samen kunt stellen. Ook flexibiliteit wordt vaker dan een keer genoemd, en dan met name het feit dat je ineens een bedrag in kunt leggen maar ook kunt kiezen om dit maandelijks- op automatische wijze- te doen. Voordeel is ook al, als we de InDelta reviews en ervaringen mogen geloven, is dat je steeds op elk moment en gratis je portefeuille aan kunt passe. Je stort geld bij, onttrekt geld, je switcht en je past gemakkelijk de automatische incasso aan. Zo houd je toch tot op zekere hoogte de regie in handen.

Geschiedenis van de indexfondsen

Positief dus, de InDelta reviews en ervaringen. De indexfondsen bestaan al bijna 10 jaar. In 2012 introduceerde Ohpen de indexfondsen op de Nederlandse markt, later werd de naam gewijzigd naar Robein. InDelta is ontstaan toen Fundshare Fund Management het bedrijf Robein overnam. Deze overname vond plaats in oktober 2020. Gebruikers van een InDelta indexbelegging het gevoel, bij een zeer ervaren partij aangesloten te zijn. Dat mag het als een groot compliment beschouwen.

Goede klantenservice

Het feit dat InDelta niet over een bankvergunning beschikt kom je niet tegen tussen de talloze InDelta reviews en ervaringen. Dat deert kennelijk niemand zoals de AFM vergunning die InDelta heeft ook niet genoemd wordt als voordeel. Ook de Kifid-registratie kom je tussen de InDelta reviews en ervaringen niet tegen. Wat je wel leest is dat InDelta een klantenservice heeft en dat die naar tevredenheid functioneert. Ook het feit dat er gratis uitbetaling in cash en stockdividend plaatsvindt, wordt als positief ervaren. Het feit dat je niet verplicht een betaalrekening moet hebben, lees je nergens terug. En dat is best opvallend. Als positief wordt ook het feit dat je al vanaf een euro mee kunt doen beschouwd. Zo wordt, zeggen gebruikers, beleggen met InDelta laagdrempelig. Hoe laagdrempelig ook, het is toch belangrijk eerst de informatie hier op allesoveraandelen.com tot je te nemen.

Start direct met beleggen bij InDelta >

of meer informatie

2.5/5 - (2 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)