Aandelen Klarna kopen

Aandelen Klarna kopen

Klarna gaat naar de beurs. Daar zijn de insiders het wel over eens. De manier waarop dit zal gebeuren is nog wel een vraagteken. De ene  groep denkt te weten dat Klarna voor direct-listing kiest, anderen denken dat het de beursgang gaat ondernemen met behulp van een Spac, een blanco cheque bedrijf. Kiest het voor direct listing, dan gaat het een andere Zweedse onderneming – Spotify- na.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Klarna kopen: uiterlijk in 2022

Aandelen Klarna kopen moet uiterlijk in 2022 mogelijk zijn. In september 2020, toen net 650 miljoen dollar opgehaald was middels een financieringsronde, werd Klarna gewaardeerd op 11 miljard dollar. De aandelen van Klarna moeten verhandeld worden op de New York Stock Exchange, althans daar gaan bankiers ondertussen al van uit. Klarna is een Zweedse bank die online allerlei financiële diensten aanbiedt in de vorm van betalingen voor online shops en ook directe betalingen na aankoop. Klarna neemt claims aan van winkels voor het betalen of het afhandelen van  klantbetalingen. De financiële risico’s van zowel de koper als de verkoper worden op die manier geëlimineerd.

Check de informatie op deze website

Aandelen Klarna kopen? Vergeet dan zeker niet om altijd eerst de informatie je je elders op dit platform ziet nader tot je te nemen. Je vindt hier onder andere informatie over brokers, je leert hoe je als beginner kunt beleggen en vindt er verschillende aandelenkoersen. De wereld van beleggen is een allesbehalve gemakkelijke en voorspelbare wereld. Daarom is het belangrijk dat je voldoende kennis hebt voor je echt in aandelen gaat.

Kenners zagen er geen handel in

Bij Klarna werken ondertussen ruim drieduizend mensen. Het gros doet dat vanuit het hoofdkantoor in Stockholm. In Zweden verlopen ondertussen rond de 50 procent van alle e-commerce verkopen via Klarna. De wijze waarop het bedrijf tot stand kwam is overigens best opvallend. Een aantal studenten nam ooit deel aan een ondernemerswedstrijd van de Stockholm School of Economics. Ze presenteerden er hun plan, het Klarna plan. Van de deelnemers eindigde het plan van de teleurgestelde studenten op de laatste plaats. Daar zagen de kenners geen handel in. De studenten bleven echter wel geloven in hun plannen en richtten in 2005 alsnog Klarna op. Toen eind 2007 de investeringsmaatschappij AB Oresund besloot te investeren in Klarna, was het spreekwoordelijke hek van de dam en ging het eigenlijk alleen maar crescendo met de Zweedse onderneming.

Partnerschap met Ant Group

Onlangs nog lanceerde Klarna bankrekeningen voor een beperkt aantal gebruikers in Duitsland. Klarna is in dat geval een volwaardige bank. Gebruikers krijgen een rekening met een Duitse IBAN en een Visa debetkaart. Ondertussen heeft Klarna een partnerschap met de Ant Group, eigenaar van onder meer Alibaba.  Aandelen Klarna kopen is uiterlijk 2022 mogelijk. Ook voor jou kan dat best interessant zijn. Vergeet echter niet eerst de informatie op deze website te checken.

 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)