Aandelen Zoom Video Communications kopen

Aandelen Zoom Video Communications

Aandelen Zoom Video Communications kopen

Zoom Video Communications is een Amerikaans bedrijf dat gevestigd is in California. Het bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van oplossingen en diensten waarmee beeldbellen, online vergaderingen, chat en mobiele samenwerking worden aangeboden aan bedrijven. Met de oplossingen die het bedrijf biedt kan er dus eenvoudiger op afstand gecommuniceerd worden. Het bedrijf is opgericht in 2011 en is in april 2019 naar de beurs gegaan. Het bedrijf staat genoteerd aan de NASDAQ beurs en ook jij kunt aandelen Zoom Video Communications kopen.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Waarom aandelen Zoom Video Communications kopen?

Het bedrijf is gestart als kleine onderneming en bood zijn diensten voornamelijk aan startende bedrijven aan. Door de successen die het boekte in de afgelopen jaren en de oplossingen die zij aanbieden kon het bedrijf groeien. De verwachting is dan ook dat het bedrijf de komende jaren alleen maar meer zal gaan groeien. De kans is dan ook groot dat je veel rendement kunt gaan halen als je aandelen Zoom Video Communications kopen wilt. Of dit daadwerkelijk het geval zal zijn is afwachten.

Is aandelen Zoom Video Communications kopen zonder risico’s?

Het antwoord op deze vraag is eenvoudig, nee. Het kopen van aandelen dus ook aandelen Zoom Video Communications kopen is nooit zonder risico’s. Ondanks dat een bedrijf goed in de markt kan staan, veel winst maakt en een goede omzet heeft kan het altijd fout gaan. De kans bestaat dus dat je de inleg kwijt kunt raken. Daarom is het goed om je eerst in te lezen voordat je aandelen wilt gaan kopen. Spreid bijvoorbeeld het risico door verschillende beleggingen te doen en aandelen te kopen van meerdere bedrijven. Als één belegging misgaat, dan kun je dat in het beste geval compenseren met de winsten die je eventueel behaald met andere investeringen.

Aandelen Zoom Video Communications kopen met een broker

Om aandelen Zoom Video Communications kopen heb je een broker nodig. Daar kun je een beleggingsrekening openen waarmee je aandelen kunt kopen en verkopen. Voor de transacties die je hiervoor maakt betaal je kosten aan de broker. Wil je de kosten voor het beleggen zoveel mogelijk in de hand houden, dan kun je kiezen voor een broker die bij jou past en die lage kosten rekent voor de transacties. Daarom kun je het beste een vergelijking van de brokers die beleggingsrekeningen voor jou aanbieden. Hiermee kun je een partij uitzoeken die het beste aansluit bij jouw wensen.

5/5 - (6 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)