Kendu App review en ervaringen

Kendu App vermogensbeheer door ABN AMROZeker nu het met de rente op je spaargeld bij je bank niet meer goed lijkt te komen, wordt handelen in aandelen steeds aantrekkelijker. Op die manier is het wél mogelijk rendement te halen op je spaargeld. Hier op Alles over Aaandelen.com lees je alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft en lees je ook de mogelijkheden die er zijn om gratis te beleggen. Aan de hand van de informatie ben je vervolgens prima in staat de aandelen met elkaar te vergelijken en vergelijk je bovendien de verschillende aanbieders. Hier werpen we een blik op de Kendu App review en ervaringen. We halen er de belangrijkste zaken voor je uit.

Ook mogelijk interessant als je wilt beleggen met ABN AMRO:

1. Laten Beleggen door experts van ABN AMRO

2. Zelf Beleggen via ABN AMRO

Kendu app review en ervaringen: gebruiker is zeer tevreden over de mogelijkheden

Kendu app vermogensbeheer: je ambitie
In de Kendu App wordt er gevraagd naar de ambitie voor het opbouwen van vermogen

Trend: banken en fintechs richten zich meer en meer op het op een laagdrempelige wijze beleggen. ABN AMRO ontwikkelde er speciaal de Kendu app voor. Deze vermogensbeheer app kun je al gebruiken vanaf een inleg van 50 euro. Uit de Kendu app review en ervaringen blijkt overigens dat de app nu alleen nog in de App Store beschikbaar is. Met de Kendu app wil de bank proberen om zoveel mogelijk mensen te interesseren om aan micro beleggen te gaan doen. Uit de Kendu app review en ervaringen blijkt ABN AMRO op de goede weg te zijn. Uit de Kendu app review en ervaringen blijkt ook dat beleggen op deze manier echt voor iedereen toegankelijk is.

Beginnen met beleggen mogelijk met slechts een geringe inleg

Met de app van Kendu kun je als particulier tegen een geringe inleg – al vanaf 50 euro- een begin maken aan het avontuur dat beleggen heet. De opzet is simpel en transparant. Voor je kunt beginnen met beleggen, zo blijkt uit de Kendu app review en ervaringen, krijg je een aantal gerichte vragen voorgeschoteld over je financiële situatie. Op basis van die informatie en de financiële ambities met de risicobereidheid levert een door Kendu gemaakt risicoprofiel op. Op basis daarvan kan in maximaal drie beleggingsfondsen worden belegd.

Cursus beleggen kan je ook verder helpen

Jij als klant kunt op elk gewenst moment zien hoe het gaat met de beleggingen en of je op basis van de stand van de koers je financiële ambities daadwerkelijk waargemaakt kunnen worden. Uit de Kendu app review en ervaringen blijk dat gebruikers van de app het feit dat er steeds tips worden gegeven als zeer positie ervaren. Belegen is ook niet eenvoudig. Het is iets dat je moet leren. Beleggers zijn wat dat betreft als wijn; hoe ouder, hoe beter. Een cursus beleggen kan je helpen om in elk geval de basisprincipes van het zelf beleggen onder de knie te krijgen. Bij Kendu wordt er echter geen ervaring gevraagd.

Klein percentage servicekosten

Tussen de mensen die iets achterlieten op de Kendu app review en ervaringen blijkt dat je geen klant van de ABN AMRO bank hoeft te zijn om gebruik te kunnen maken van deze dienst. In de App Store is de app bovendien gratis beschikbaar. Maak je gebruik van Kendu, dan betaal je 0,42 procent aan servicekosten. Dit is inclusief btw. Van dit percentage bekostigt ABN AMRO de kosten voor het aan- en verkopen van aandelen, de kosten voor vermogensbeheer, de informatievoorziening en het voeren va de administratie. Maak je gebruik van Kendu, dan betaal je ook fondskosten aan de fondsbeheerders. Ook deze kosten zijn overigens verwerkt in de koers van het beleggingsfonds. Overigens kun je hier op Alles over Aandelen.com alles lezen over de kosten die gepaard gaan met beleggen in aandelen.

Ervaring wordt gecheckt

Uit de Kendu review en ervaringen komt duidelijk naar voren dat ABN AMRO voortdurend wijst op de financiële risico’s die beleggen met zich meebrengt. Zo stelt de bank toch vooral te beleggen met geld dat je ook daadwerkelijk over hebt. Ook wordt door de bank gecheckt hoe het met jouw ervaring op het gebied van beleggen is. Gebruikers krijgen in dat kader een aantal vragen voorgeschoteld. Uit de Kendu app review en ervaringen wordt ook duidelijk dat gebruikers van Android ergens dit jaar met de app aan de slag kunnen en ook een begin kunnen maken met het belegen in aandelen.

Ook mogelijk interessant als je wilt beleggen met ABN AMRO:

1. Laten Beleggen door experts van ABN AMRO

2. Zelf Beleggen via ABN AMRO

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)