Aandelen Dutchie kopen

Het is nog steeds iets unieks, aandelen van een online cannabis startup kopen, aandelen Dutchie kopen dus. Lang bleef alles wat met de handel in cannabis te maken had wat in de verboden sfeer hangen. Nu echter ook Amerika staat voor staat lijkt over te gaan voor legalisatie, liggen er voor deze bedrijfstak nieuwe kansen. Ook dus om naar de beurs te gaan.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Trade Republic
Zelf beleggen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Ontdek de voordelen en open gratis een account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Dutchie kopen is investeren in een bedrijf dat cannabis betaalbaar wil houden

Dutchie is een onderneming die software en een marktplaats levert voor het leveren van cannabisproducten. Nu al is onderneming 1,7 miljard dollar waard. Dutchie ontstond in 2017. Het bedrijf had en heeft een missie en dat is het zo betaalbaar mogelijk houden van cannabisproducten.  Dat doet Dutchie vooral door het aanbieden van geavanceerde technologie vooral. Dutchie heeft wat dit betreft overigens niet het alleenrecht. In Weedmaps heeft het namelijk een zeer stevige concurrent.

Parate kennis maat de kans op rendement groter

Voor aandelen Dutchie kopen daadwerkelijk aan de orde is, is het verstandig eerst voldoende informatie op te doe. Kennis vergroot de kans op het maken van rendement namelijk. Op deze website kun je prima informatie opdoen. Je leest her namelijk alles over aandelen en beleggen, maar zeker ook over de brokers en de beurskoersen. Ook kun je deelnemen aan een gratis online cursus beleggen, ook al een aanrader. Pas als je de eerste beginselen van beleggen onder de knie hebt, pas dan zou aandelen Dutchie kopen echt aan de orde moeten zijn.

Dutchie is druk bezig de marktpositie verder te verbeteren

Dutchie haalde in vier investeringsrondes al 253 miljoen dollar binnen. Eén van de investeerders is de onderneming is Casa Verde Capital, een bedrijf dat in handen is van de bekende rapper Snoop Dogg. Dutchie blijft ondertussen danig aan de weg timmeren. Onlangs bijvoorbeeld, nam het met Greenbits en LeafLogix twee startup IT bedrijven over. Doel: het versterken van de marktpositie. Nu ook in Amerika meer en meer state de handel in cannabis legaliseren, liggen er grote kansen voor bedrijven als Dutchie om hun successen te gelde te maken. Dit kan prima via een beursgang dus, iets waar Dutchie dus meteen en zeer handig op inspeelt.

Met gebruik van de kennis die we graag met jou delen

Aandelen Dutchie kopen kan interessant zijn, mits je maar voldoende weet over alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft. Die informatie doe je hier op. Maak gebruik van de kennis die we graag met jou delen!

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)