Aandelen Bol.com kopen

Aandelen Bol.com kopen is mogelijk vanaf de tweede heft van 2022, dat heeft moedermaatschappij Ahold Delhaize laten weten. De moedermaatschappij is van plan een klein deel van de aandelen publiek te verhandelen. Doel van de beursgang is om de groei van Bol.com te stimuleren. Het is wel de bedoeling dat Ahold Delhaize het merendeel van de aandelen in eigen bezit houdt.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Bol.com kopen kan zeer interessant zijn

Dat aandelen Bol.com kopen straks mogelijk is, is volgens insiders goed nieuws ook voor de beleggers in Ahold Delhaize. Het is een gegeven dat Ahold Delhaize terughoudend is wat betreft de cijfers en de prestaties van Bol.com. Wanneer aandelen Bol.com kopen straks mogelijk wordt, ontstaat als vanzelf meer duidelijkheid over de echte waarde van het aandeel Ahold zelf. De plannen voor de beursgang worden dan ook met instemming begroet.

Check de uitgebreide informatie op deze website

Aandelen Bol.com kopen is voor de Nederlandse en Belgische markt zeer interessant. Besef wel dat je zonder parate kennis maar moeilijk rendement gaat maken op je geld. Daarom is het verstandig om altijd eerst de informatie die je hier op de website vindt goed op te nemen. Je leest er alles over aandelen en beleggen, beurskoersen en brokers. Pas als je al die kennis hebt opgedaan of de gratis online cursus beleggen hebt gevolgd, is de kans op rendement op jouw goed een serieuze mogelijkheid.

Bol.com is actief in zowel Nederland als België

Bol.com is een zeer bekende webwinkel die zeer actief is in Nederland en België. De webwinkel zag in 1999 het levenslicht. Aan de wieg van de onderneming stond destijds het Duitse mediaconcern Bertelsmann. Tegenwoordig is het hoofdkantoor gevestigd in Utrecht, nadat eerder domicilie werd gehouden in Vianen en Nieuwegein.  In 2012 werd Bol.com voor een bedrag van 350 miljoen euro overgenomen door Ahold. Toen Ahold vervolgens fuseerde met het Belgische Delhaize ligt het eigendom in handen van Ahold Delhaize. Bij Bol.com werken rond de 39.000 mensen.

Bol.com: recordjaar in 2020

Bol.com biedt zowel een Belgisch als een Nederlands productaanbod. Het vinden en filteren van producten kan op zeer eenvoudige wijze. Je kunt op zo goed als alle mogelijke manieren betalen bij de webwinkel. Toen Bol.com in 1999 begon, werkten er 26 mensen en werd een omzet gedraaid van 10 miljoen euro. Verder is bekend dat in 2008 een winst werd geboekt van rond de 11 miljoen euro. Het beste jaar van Bol.com was echter 2020, toen een recordwinst geboekt werd.

Aandelen Bol.com kopen kan zeer interessant zijn. Check dan wel altijd eerst de informatie elders op de website. Alleen dan is de kans op rendement ook echt reëel.

 

 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)