Geld laten beleggen

Geld laten beleggen of zelf beleggen?

Als je interesse hebt in het vergroten van je kapitaal (en wie heeft dat niet?) zijn er verschillende manieren om jouw extra geld winstgevend te maken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor sparen. Het is geen geheim dat de spaarrentes tegenwoordig laag zijn. Hierdoor heeft het sparen van geld niet meer veel aantrekkingskracht op de huidige consument. Geld laten beleggen is een manier van rendement vergaren die steeds meer in trek komt omdat het weinig kennis en tijd vereist in vergelijking met het “zelf beleggen”.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

De risico’s van geld laten beleggen

Geld laten beleggen is een manier om jouw geld te laten groeien. Uiteraard kleven er risico’s aan het laten beleggen van jouw geld. Zo is er bij zowel het zelf beleggen als bij het door een ander laten beleggen van je geld altijd het risico dat jouw investering niet het gewenste rendement oplevert. De waarde van aandelen en fondsen fluctueert en hier dien je rekening mee te houden.

Geld laten beleggen met rendement

Wel kun jij je voordeel doen met het feit dat je doorgaans kunt kiezen uit een aantal benaderingen (pakketten) wanneer je ervoor kiest om jouw geld te beleggen. Zo is het bij de meeste aanbieders van het laten beleggen mogelijk om te kiezen voor het beleggen met weinig risico, een middelmatig risico, of een hoog risico. Dit houdt in dat jouw geld wordt belegd in fondsen of obligaties die weinig, middelmatig of een hoog rendement behalen. Het behalen van bijvoorbeeld een hoog rendement gaat gepaard met meer risicovolle beleggingen in markten die snel in waarde kunnen groeien, maar uiteraard ook kunnen dalen.

Geld laten beleggen en laten groeien

Ondanks de risico’s kiezen veel mensen tegenwoordig voor het geld laten beleggen. Je kunt zelfs met een inleg vanaf 50 Euro geld laten beleggen door ervaren experts en jouw voordeel doen met hun kennis. Door middel van een handige app (of via de website van de beleggingsservice) ben je continu op de hoogte van de ontwikkelingen en het opgebouwde rendement van jouw inleg. Door middel van het geld laten beleggen kan iedereen met (spaar)geld tegenwoordig toegang krijgen tot de wereld van het beleggen. Kies je voor een conservatieve manier van beleggen met weinig risico? Dan is het verwachte rendement wellicht wat lager. Kies je voor meer risico? Dan kun je doorgaans meer rendement verwachten. Natuurlijk hangt dit af van de ontwikkelingen op de geldmarkt. Ook bij het geld laten beleggen gaat de beheerder van jouw geld aan het werk op de manier die jij wenst.

5/5 - (4 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)