Aandelen Peterhill Partners kopen

Aandelen Peterhill Partners kopen? Dat is al snel (in 2021) mogelijk. Peterhill is de bekende private equity afdeling van het al even beroemde Goldman Sachs. De aandelen van Peterhill Partners gaan verhandeld worden aan de London Stock Exchange, op de Engelse beurs dus. Het is de bedoeling dat er voor rond de 750 miljoen nieuwe aandelen in de verkoop gaan. Daardoor zou straks sprake zijn van een waardering van rond de 5 miljard.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Peterhill Partners kopen kan best een interessante optie zijn

Peterhill werd in 2007 opgericht door Goldman Sachs. Peterhill is een financieel bedrijf dat belangen koopt in alternatieve vermogensbeheerders en hedgefondsen. Het was daarmee één van de eerste ondernemingen die er deze werkwijze op nahield. De onderneming zal in Londen als Peterhill Partners genoteerd worden overigens. Aandelen Peterhill Partners kopen kan voor jou eventueel ook een interessante optie worden. Zorg als je aandelen wilt gaan kopen echter wel voor voldoende basiskennis. Mensen die denken dat beleggen niet zo moeilijk is, hebben het mis. Met kennis van zaken vergroot je in elk geval de kans op rendement significant en die kennis kun je op deze website opdoen.

Zorg voor voldoende kennis van zaken voor je gaat beleggen

Zo lees je hier alles over beleggen en aandelen, leer je hoe de beurskoersen werken en kun je zonder direct echt geld te hoeven investeren oefenen met beleggen. Pas als je het goed onder de knie hebt kun je vervolgens met echt geld gaan werken. Ook is er een gratis online cursus beleggen. Het is verstandig van de mogelijkheden gebruik te maken om de simpele reden dat dit de kans op rendement sterk vergroot.

 

Uitbreiding van de activiteiten in vermogensbeheer

Goldmasn Sachs geeft met de beursgang van Peterhill Partners een duidelijk signaal af. Het lijkt namelijk de activiteiten in vermogensbeheer verder te willen uitbreiden. In dat beeld past ook de overname die Goldman Sachs  augustus vorig jaar nog deed. Het nam toen voor 1,7 miljard de vermogensbeheertak van Nationale Nederlanden over. In dat beeld past ook de beursgang van Peterhill Partners dus perfect. Volgens Goldman Sachs heeft Nationale Nederlanden overigens ook erg veel baat bij de overname. Het kan, zo zegt Goldman Sachs, optimaal profiteren van de schaalgrootte.

Peterhill heeft potentie en aandelen Peterhill Partners kopen kan dus in alle opzichten best interessant zijn. Zorg dat je goed voorbereid bent en doe parate kennis over aandelen op beleggen op. En dat kan prima, hier op allesoveraandelen.com.

 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)