Aandelen SAS kopen

De stip op de horizon is gezet. Aandelen SAS kopen moet in 2024 mogelijk zijn. Voor het zover is moet er achter de schermen van de specialist in analytics nog wel het nodige gebeuren.  Zo zal er extra aandacht zijn aan het verfijnen van de financiële rapportagestructuur en dienen bepaalde processen nadrukkelijk gestroomlijnder te verlopen.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen SAS kopen vanaf 2024 mogelijk

Aandelen SAS kopen wordt dus in 2024 een optie. Statistical Analytics System (SAS) zag in 1966 het levenslicht. Toen werd aan het North Carolina State University een aanvang gemaakt met de ontwikkeling van een softwarepakket dat luisterde naar de werknaam SAS. De werkzaamheden werden tien jaar later afgesplitst en ondergebracht in een aparte onderneming, SAS dus. Aandelen SAS kopen betekent aandelen aanschaffen van een onderneming die in 2020 rond de 3 miljard dollar binnenhaalde en zo zijn 45-jarig bestaan opnieuw winstgevend afsloot.

Kennis van zaken is een vereiste voor het maken van rendement

Voor je aandelen SAS gaat kopen, verdiep jij je uiteraard wel in alles wat met beleggen en aandelen te maken heeft. Met kennis van zaken over zaken als aandelen, brokers en beurskoersen is de kans op rendement simpelweg groter dan wanneer je zonder kennis van zaken gaat beleggen. Je kunt elders op de website bovendien leren beleggen, onder meer door deel te nemen aan de gratis online cursus beleggen. Kennis is een vereiste als jij je langdurig wilt handhaven en rendement wilt halen op de beursvloer.

Aandelen kopen pas concreet als je alles over aandelen en beleggen weet

Pas als je voldoende kennis hebt, kan aandelen SAS kopen concreet worden. Geen gek idee, want vanwege de uitstekende financiële basis die is gelegd, verwacht de onderneming de komende jaren alleen maar te groeien, ook dus tijdens de voorbereidingsjaren op de beursgang. De gang naar de beurs moet SAS nieuwe mogelijkheden bieden, al liggen er niet direct spectaculaire plannen in de la. SAS wil via de solide weg voorwaarts en borduurt vooral voort op het vertrouwde merk en hetzelfde vertrouwde platform. Dat is de sterke basis die er ligt en de onderneming is niet van plan zaken straks anders aan te gaan pakken.

Even leek een overname door Broadcom in de maak

Het is SAS duidelijk geworden dat de behoefte aan analytics en dataoplossingen de afgelopen jaren alleen maar groter is geworden. Het leek er in 2020 overigens op dat SAS overgenomen zou worden door Broadcom. Dat bedrijf wilde ver gaan en een bedrag tussen de 15 en 20 miljard dollar voor SAS neerleggen. Desondanks liepen de onderhandelingen spaak. Van een overname zal nu geen sprake meer zijn. Integendeel. Met de beursgang kan en wil SAS straks ook het personeel gemakkelijker aan zich binden. Zo kan het bijvoorbeeld aandelen aan gaan bieden om mensen te binden, iets dat nu nog niet mogelijk is.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)