Cursus Beleggen

Cursus beleggen: gratis leren beleggen

harm van wijk cursus beleggenBinnen korte tijd geld verdienen: dat willen we allemaal wel. Heb je weleens aan aandelen verhandelen op de beurs gedacht, maar is dit helemaal nieuw voor je? Dan is een gratis online cursus beleggen iets voor jou.

Aan de slag met praktijkoefeningen

Naast kennis over begrippen van beleggen is het de kunst om te oefeningen in de praktijk. We bieden een gratis training door beleggerexpert Harm van Wijk.

Cursus beleggen

AllesoverAandelen.com biedt een gratis online cursus beleggen met aandelen aan om je de eerste stappen te laten zetten in de wereld van het beleggen. Deze training beleggen voor beginners biedt je een goede basiskennis waarmee je kunt handelen bij een broker.

Cursus beleggen met Aandelen: waarom?

Wellicht vraag je je af waarom je je zou verdiepen in de wereld van aandelen en een cursus beleggen zou volgen? Je kunt je geld toch ook op een spaarrekening zetten? Vergelijk dan de rente op je spaarrekening eens met het mogelijke rendement van aandelen. Het rendement op de beurs kan tien keer zo hoog zijn als de rente op je rekening. Echter, het is natuurlijk wel belangrijk om eerst de nodige kennis op te doen voor je je op de aandelenmarkt gaat begeven. Schrijf je daarom gratis in voor onze cursus beleggen.

Cursus beleggen: wat kun je erna?

Aan het einde van de cursus beleggen weet je de volgende dingen:
– Basis principes van beleggen;
– Methode met eenvoudige software;
– Hoe je zelf de beleggingsrisico’s beperkt.

Enthousiast geworden? Schrijf je nu gratis in voor de gratis online cursus beleggen. 33.000 tevreden cursisten van de cursus beleggen gingen je voor!

Zie ook:
Cursus beleggen met CFD aandelen voor Beginners
Gratis cursus beleggen

4.9/5 - (10 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)

Plaats een reactie