Aandelen Ebusco kopen

Het is sinds enige tijd mogelijk om aandelen Ebusco te kopen. De recente beursgang leverde de in Deurne gevestigde onderneming 300 miljoen euro op. Na de beursgang wordt een waarde van 1,3 miljard aan het bedrijf toegekend.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Trade Republic
Zelf beleggen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Ontdek de voordelen en open gratis een account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Ebusco kopen: investeren in elektrische en groene bussen

Aandelen Ebusco kopen betekent dat je investeert in een Brabantse fabrikant van elektrische bussen en laadsystemen. De aandelen van Ebusco gingen voor 23 euro van de hand en daarmee was sprake van een sterk overtekende inschrijving op de aandelen. Er bleek bijzonder veel vraag naar de aandelen en dat uit zowel de Benelux als uit andere delen van de wereld.  Daarmee lijken de mensen en zeker de beleggers een grenzeloos vertrouwen te hebben in de groene strategie van de onderneming.

Investeer pas na het doornemen van de informatie op allesoveraandelen.com

Aandelen Ebusco kopen kan ook voor jou een interessante optie zijn. Het is dan wel zaak om eerst voldoende kennis te vergaren als het gaat om aandelen en beleggen. Beleggen wordt nog wel eens onderschat. Je kunt een leuk rendement op je geld maken, maar dan is parate kennis wel een must. Gelukkig kun je die kennis opdoen op deze website. Hier lees je alles over aandelen en beleggen over beurskoersen en over de rol die brokers spelen. Pas bij voldoende kennis is aandelen Ebusco kopen verstandig. Check dus de waardevolle informatie op deze website.

Ebusco wil verder doorgroeien en de naamsbekendheid verder vergroten

Met het opgehaalde geld is het de bedoeling dat Ebusco verder kan groeien en dat de naamsbekendheid van het bedrijf mee gaat groeien. Overigens werden ongeveer 22 procent van alle aandelen naar de beurs gebracht. Tien procent daarvan zijn nu in handen van ING Corporate Investments, Alychlo en Teslin.  Overigens was ING al voor de gang naar de beurs aandeelhouder. Andere voorname aandeelhouders van Ebusco zijn nog steeds de oprichter en directeur Peter Bijvelds en ook Van der Valk Investments.

Bekend door de verkoop van elektrische bussen

Ebusco geniet vooral bekendheid door de verkoop van elektrische bussen. Daarnaast levert de onderneming ook laadinfrastructuur voor voertuigen en opslagcapaciteit voor stroom. Interessante optie dus, aandelen Ebusco kopen. Het is echter wel verstandig om dus eerst de relevante informatie elders op deze website eerst eens grondig door te nemen. Dat vergroot de kans op rendement namelijk aanzienlijk.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)