Aandelen Levi Strauss kopen

Aandelen Levi Strauss kopen

aandelen levi strauss kopenWie kent de Amerikaanse spijkerbroeken gigant Levi Strauss niet? In het eerste kwartaal van 2019 moet de beursgang van dit bedrijf, dat nu in handen is van de nakomelingen van de eerste Levi Strauss, een feit zijn. De exacte datum van deze beursgang staat nog niet vast, maar er wordt stevig gespeculeerd. Zo gaat in de wereld van het beleggen het gerucht dat het bedrijf in de maand maart van 2019 zijn intrede zal doen op de beurs. Dan is aandelen Levi Strauss kopen mogelijk. De beursgang is in handen van het bekende Goldman Sachs. Wil jij in 2019 aandelen kopen van een modereus?

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Nu al aandelen Levi Strauss kopen

Wil je niet wachten met aandelen Levi Strauss kopen en ga je het liefst in 2018 nog aan de slag met aandelen van Levi? Dan kun je kiezen voor aandelen Levi Strauss K.K. Kopen. Dit is de benaming op de beurs van de Japanse vleugel van het bedrijf. Met de beursgang in 2019 wil Levi Strauss zo’n 800 miljoen dollar zien te vergaren. De waarde van het bedrijf wordt rond de 4,4 miljard Euro geschat door specialisten op het gebied van beleggen.

Waarom voor aandelen Levi Strauss kopen kiezen?

Levi Strauss bestaat al zo’n 145 jaar lang en blijft een bekende naam op het gebied van jeans en andere kleding. De pasvorm van de bekende Levi’s jeans wordt nog steeds niet geëvenaard door de andere grote merken in hetzelfde segment van de markt, zoals bijvoorbeeld Diesel. Wil je jouw extra geld laten groeien en hopelijk een mooi rendement behalen door te starten met het beleggen? Dan is het aandelen Levi Strauss kopen een mooie optie. Heb je zelf weinig tijd voor het doen van beleggingen, of laat je het werk liever aan een expert over? Ook dan kun je beleggen voor een mogelijk rendement.

Zelf aandelen Levi Strauss kopen

Ga je zelf aan de gang met aandelen of kies je toch voor het handige beleggen in beheer? Jouw uiteindelijke rendement wordt beïnvloedt door de kosten van het beleggen bij de broker die je kiest. Met de handige vergelijker voor brokers weet je snel waar je de beste deals kunt vinden voor het starten met beleggen. Bekijk ook de aanbiedingen voor gratis transactietegoed! Wil je meer leren over het beleggen? Dan open je een gratis oefenaccount en ga je met fictief geld aan de slag en aandelen Levi Strauss kopen. Zo ontdek je spelenderwijs de wereld van het beleggen.

4.9/5 - (21 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)