eToro reviews en ervaringen

eToro reviews en ervaringen
eToro reviews en ervaringen

eToro is een ondertussen zeer bekende broker die het voor particuliere traders en beleggers prima mogelijk maakt om zich toegang te verschaffen tot de financiële markten. Dat doet eToro schijnbaar erg goed, want ondertussen maken meer dan 20 miljoen mensen gebruik van het handelsnetwerk. Dan is dus de conclusie gerechtvaardigd dat eToro toch echt iets heel goeds moet doen. Laten we daarom eens kijken naar de eToro reviews en ervaringen. Heb je de informatie uit de eerste hand, van de gebruikers zelf dus.

Zelf eToro proberen voor het kopen van aandelen >

of lees meer informatie

Bij eToro kan je op verschillende manieren beleggen. 68% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. Jij
moet overwegen of je het kan veroorloven om het hoge risico op verlies van je geld te nemen als je kiest voor beleggen in CFD.

Iedereen is enthousiast over eToro

Uit de eToro reviews en ervaringen blijkt inderdaad het enthousiasme voor deze broker, die overigens gratis beleggen mogelijk maakt. Er worden namelijk geen commissies en andere kosten in rekening gebracht door de broker, en dat is getuige de eToro reviews en ervaringen toch een nadrukkelijk pluspunt. Dat is ook, als we de eToro reviews en ervaringen mogen geloven, het feit dat je al vanaf een inleg van 200 euro aan de slag kunt. Gebruikers waren ook al positief over het demo account van eToro. Zo kun je eerst de regels van het spel leren kennen, zonder dat je geld meteen verloren kan gaan. Over gratis oefenen gesproken, wellicht is ook de gratis cursus beleggen wat dat betreft. Deze cursus word je aangeboden door Alles over Aandelen.com.

‘Het leek wel een computerspelletje’

Er komen leuke dingen uit de eToro reviews en ervaringen naar voren. Zo meende een gebruiker dat hij in een computerspelletje terecht was gekomen’. Deze gebruiker doelde op het feit dat eToro er grafisch geweldig mooi uitziet. ‘En’, zo ging de gebruiker verder, ‘hoewel het even wennen was, biedt eToro de beste graphics en technische analyses.’ Ook de termen soepel, gemakkelijk, verrassend goed en ‘soepele trading’ vallen regelmatig waarmee het beeld dat er al was van eToro dus bevestigd werd. En dat beeld is zeer positief beeld vooral.

Onterechte zorgen over de veiligheid

De vragen waarmee mensen nog wel eens bleven zitten, zo werd duidelijk uit de eToro reviews en ervaringen, was die over veiligheid. Mensen vroegen zich hardop af of eToro eigenlijk wel veilig was. Die mensen kunnen echter gerust zijn en werden ook gerust gesteld. eToro is namelijk veilig. Het wordt door twee instanties gereguleerd met CySEC en FCA. De Nederlandse activiteiten vallen bovendien gewoon onder de AFM. eToro is dus zeer veilig en betrouwbaar. eToro maakt het via bovendien via een platform, CopyTrader,  eveneens mogelijk om investeringen van andere gebruikers te kopiëren, naast dat er zelf investeringen gedaan worden. Het is een innovatie van eToro en eigenlijk staat dit handelsnetwerk bol van de innovaties, ook al iets dat eToro nadrukkelijk onderscheidt van andere aanbieders.

Gebruikers blijken buitengewoon tevreden

Eigenlijk blijkt uit de eToro reviews en ervaringen dat gebruikers buitengewoon tevreden zijn over alles wat eToro biedt. Het aanmelden is gemakkelijk, zo lezen we. Je kunt snel beginnen met investeren.  Je kunt ook eerst gratis oefenen met de demo.  Het meer is nooit vol, en dus zijn er gebruikers die graag zien dat eToro van meer uitbetaalopties gebruik gaat maken. Nu vindt uitbetaling plaats  via een creditcard, een bankoverschrijving of via Neteller en Skrill. Daar zou enige uitbreiding nog wel op zijn plaats zijn.

eToro reviews en ervaringen: eToro kan trots zijn

De gebruikers van eToro zijn buitengewoon tevreden, zo blijkt. De enige vragen die opdoemen zijn die over veiligheid en enig puntje van kritiek was die over de uitbetaalopties. Voor de rest is er niets dan lof voor eToro, iets waar het bedrijf bijzonder trots op kan zijn.

Open nu een account bij eToro >

of lees meer informatie

Bij eToro kan je op verschillende manieren beleggen. 68% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. Jij
moet overwegen of je het kan veroorloven om het hoge risico op verlies van je geld te nemen als je kiest voor beleggen in CFD.

EToro is een multi-asset platform dat zowel beleggingen in aandelen en crypto-activa als handel aanbiedt in CFD’s. Houd er rekening mee dat CFD’s complexe instrumenten zijn en vanwege het hefboomeffect een hoog verliesrisico met zich meebrengen snel geld. 68% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. Je
moet overwegen of je begrijpt hoe CFD’s werken en of je het kan veroorloven om de high te nemen risico om uw geld te verliezen. In het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten. De getoonde handelsgeschiedenis is minder dan 5 compleet jaar en is mogelijk niet voldoende als basis voor een investeringsbeslissing. Copy Trading is een portefeuillebeheerservice die wordt aangeboden door eToro (Europe) Ltd., die geautomatiseerd is en gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission. Cryptoassets zijn volatiele instrumenten die in zeer korte tijd sterk kunnen fluctueren en zijn daarom niet geschikt voor alle beleggers. In tegenstelling tot CFD’s is de handel in crypto-activa niet gereguleerd en daarom niet
gecontroleerd door een EU-regelgevingskader.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)