Beleggingsrekening

Nu aandelen kopen met een beleggingsrekening

Wat is een beleggingsrekening exact en wat kun je hiermee? Kun je bijvoorbeeld ook gewoon bankieren en rekeningen betalen met een dergelijke rekening, of kun je hiermee alleen aandelen kopen en verhandelen? Wanneer je wilt starten met beleggen dan heb je een beleggingsrekening nodig. Deze open je bij een broker, zoals Binck, Robeco of een van de andere brokers op de markt in Nederland. Vanuit deze rekening kun je aan de slag met het kopen van aandelen. De rekening kan dus niet worden gebruikt om facturen mee te betalen en om regulier mee te bankieren. De beleggingsrekening is puur bedoeld voor het beleggen of beleggen in beheer bij een broker.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

De eventuele kosten van het beleggen vanuit een beleggingsrekening

Het beleggen vanuit een beleggingsrekening gaat gepaard met bepaalde kosten. Per brokers kunnen deze kosten verschillen. Het vergelijken van brokers voor het openen van een beleggingsrekening is dan ook een must. Hiermee kun je aanzienlijk besparen op het beleggen en houd je per saldo mogelijk meer ‘winst’ oftewel rendement over. Een voorbeeld hiervan zijn de transactiekosten. Bij het periodiek beleggen, waarbij je maandelijks een bepaald bedrag stort op jouw beleggingsrekening, komen deze kosten doorgaans te vervallen.

Ook dit verschilt per broker. Je betaalt eventueel tevens fondskosten voor het kopen van aandelen vanuit jouw beleggingsrekening. Op AllesOverAandelen.com maak je op basis van onafhankelijke informatie een duidelijke vergelijking tussen de brokers op de markt. Ook kun je desgewenst eerst een oefen-account (gratis) openen om te leren beleggen.

Zonder kennis je voordeel doen met het beleggen vanuit een beleggingsrekening

Wil je zonder moeite kunnen beleggen met een beleggingsrekening? Dan kun je kiezen voor het beleggen in beheer. Hierbij leg je geld in op de beleggingsrekening, waarna de experts van een bepaalde broker voor jou aan de slag gaan met het kopen van aandelen. Het doel is het opbouwen van een mooi eindbedrag met een goed rendement. Start nooit met het beleggen vanuit een beleggingsrekening zonder te beschikken over geld dat je eventueel kunt missen. Het beleggen biedt geen garantie voor een rendement. Het blijft tot op zekere hoogte speculeren.

Vergelijk nu de verschillende brokers voor het openen van een beleggingsrekening en profiteer van lage kosten of gratis transactietegoed. Via AllesOverAandelen.com vind je de beleggingsrekening die bij je past. Zo kun je ook als particulier starten met het beleggen en bouw je mogelijk een mooi kapitaal op. Dit is een goed alternatief voor het sparen bij de bank.

5/5 - (8 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)