Aandelen Grab kopen

Aandelen Grab kopenUber kan de borst nog natter maken dan dat het al deed nu een van de grootste concurrenten, Grab, een beursgang heeft aangekondigd. Wanneer Grab precies naar de beurs in New York gaat is nog onduidelijk. Insiders denken dat de beursgang nog dit jaar plaats zal vinden. Door de beursgang en de aandelen uitgifte kan Grab zomaar eens een waarde krijgen van rond de 40 miljard dollar.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Grab kopen zal nog in 2021 mogelijk zijn

Grab is het bekende Zuid-Aziatische vervoersbedrijf. Om de aandelen te kunnen verhandelen straks, zal naar alle waarschijnlijkheid gebruik gemaakt worden van een Spac in de vorm van Altimeter, een Amerikaans blanco cheque bedrijf. Grab was voorheen beter bekend als My Teksi en Grab Taxi. Het bedrijf houdt domicilie in Singapore en Grab geldt als een onbetwist specialist in transport en logistiek.

Check eerst de bijzonder handige informatie op deze website

Nog voor aandelen Grab kopen mogelijk is, doe je er verstandig aan je goed voor te bereiden als je van plan bent aandelen te kopen. Check op deze website de brokers, de beurskoersen en leer beleggen door eerst met fictief geld aan de slag te gaan. Pas als je de basisbeginselen onder de knie hebt- bijvoorbeeld na het volgen van de gratis online cursus beleggen- pas dan is het verstandig je daadwerkelijk op de beursvloer te begeven. Eerder niet.

Ook bekend van het bezorgen van eten

Behalve bekend van de taxi’s is Grab ook bekend van het bezorgen van eten en door verschillende betaaldiensten. Dit biedt Grab aan via een mobiele app. Daardoor is aandelen Grab kopen investeren in een nog groeiende onderneming. Grab werd ooit in Maleisië opgericht, later werd het hoofdkwartier verplaatst naar Singapore. De onderneming werd gesticht in 2012 door de heren Anthony Tan en Tan Hooi Ling. Grab is vooral in Zuidoost Azië een begrip en het is actief in Aziatische landen als Singapore, Maleisië, Indonesië, Filipijnen, Vietnam, Thailand, Myanmar en Cambodja.

Positie Grab zal alleen maar beter worden

Door de beursgang en het feit dat aandelen Grab kopen straks een feit is, zal de positie van Grab alleen maar meer verbeteren, zoals de onderneming daardoor in staat moet zijn  de diensten nog meer te verbeteren. Uber kan dus daadwerkelijk de borst nat gaan maken.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)