Aandelen Sequana Medical kopen

Aandelen Sequana Medical kopen

aandelen sequana medical kopenHet innovatieve bedrijf Sequana Medical is een onderneming die zich richt op het ontwikkelen van medische hulpmiddelen om aandoeningen die gerelateerd zijn aan leveraandoeningen en hartfalen te verlichten en te genezen. Met name in de Verenigde Staten hebben onderzoeken aangetoond dat de Alfapump, een hulpmiddel dat onderzocht is door experts en getest is met patiënten, daadwerkelijk verlichting brengt en de kwaliteit van leven aanzienlijk verbeterd voor chronische patiënten. Met het aandelen Sequana Medical kopen draag je bij aan het verkrijgen van voldoende financiële middelen voor het op de markt brengen van de Alfapump in Europa en het financieren van verdere producten en research.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Sequana Medical kopen in 2018

Met het aandelen Sequana Medical kopen ondersteun je het uitrollen van de Alfapump in 7 verschillende Europese landen. Het bedrijf heeft hier inmiddels een netwerk van leveranciers voor opgezet. De testen die in Europa gepland zijn en het netwerk voor levering van de Alfapump wordt ondersteund door research van medische experts. De vennootschap wordt geleid door ervaren financiële experts die klaar staan om de uitrol en introductie in Europa in goede banen te leiden. Op 8 november 2018 werd de intrede tot de beurs aangekondigd. Wil je investeren in medische hulpmiddelen en (met enig risico) aan de bakermat staan van de introductie van een innovatief hulpmiddel? Dan is het overwegen van het kopen van aandelen van Sequana Medical zeker het overwegen waard.

De beste broker voor het aandelen Sequana Medical kopen

Wil je in de komende tijd aandelen Sequana Medical kopen? Dan is het handig om de brokers op de markt goed te vergelijken. Met de handige onafhankelijke vergelijker ontdek je bij welke broker je terecht kunt om gebruik te maken van een handig handelsplatform tegen lage transactiekosten en verdere lage tarieven. Wil je eerst meer weten over hoe het beleggen in zijn werk gaat? Kies dan voor het openen van een gratis oefen-account bij een broker die het mogelijk maakt om eerst met fictief geld te leren beleggen. Ook zijn er mogelijkheden om gratis webinars te volgen en jezelf kennis over het beleggen bij te brengen.

Aandelen Sequana Medical kopen met beleggen in beheer

Wil je liever beleggen met je extra geld in plaats van het sparen bij de bank tegen een ongunstige lage rente? Je bent niet de enige! Heb je geen kennis van het beleggen? Dan kies je voor het handige beleggen in beheer. Experts gaan voor je aan de slag met jouw geld. Vergelijk de mogelijkheden en de kosten van het beleggen in beheer voor het aandelen Sequana Medical kopen.

5/5 - (15 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)