Aandelen Soho House kopen

Aandelen Soho House kopen

Het moet in maart 2021 al mogelijk zijn aandelen Soho House te kopen. De aandelen worden dan naar de beurs in New York gebracht. Soho House wordt nu al geschat op een waarde van 3 miljard dollar. Eigenaar van de onderneming is de Amerikaanse miljardair Ron Burkle en ook Nederland heeft een eigen Soho House. Die is gevestigd in Amsterdam.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Soho House kopen op de beurs in New York

Ooit werd Soho House opgericht als een ketenrestaurant en een groep particuliere ledenclubs. De club richtte zich in eerste instantie  op mensen in de kunsten en de media. Tegenwoordig zijn dat mensen met een creatieve ziel. Tegenwoordig is Soho House ook veel meer en exploiteert het clubs, hotels en locaties over heel de wereld.  De naam van de onderneming veranderde in 2015 van Soho House Group naar Soho House & Co. Het lidmaatschap is zoals men dat noemt selectief. Nieuwe leden komen vooral uit de media, kunst- en mode-industrie.  Aandelen Soho House kopen moet dus al in maart van 2021 mogelijk zijn. Wat het bedrijf op wil halen aan financiën, is niet bekend.

Check wel eerst de informatie op deze website

Voor aandelen Soho House kopen nou echt serieus wordt,  loop je eerst altijd de informatie op deze website eens goed door. In de beleggingswereld is kennis vereist om het hoofd boven water te houden. Die kennis kun je hier opdoen. Je leest er alles over de aandelenkoers, de brokers en leert er hoe je als beginner kunt beleggen. Ook kun je deelnemen aan een gratis online cursus beleggen.

Burkle kocht al eerder de Neverland Ranch van Michael Jackson

Oprichter Nick Jones deed in 2008 tachtig procent van Soho House over aan Richard Caring, die op zijn beurt in 2012 zaken deed met de Amerikaanse miljardair Ron Burkle. Met deze deal was een bedrag van 250 miljoen dollar gemoeid.  Jones heeft nu nog tien procent, Caring nog 30  procent terwijl de Amerikaan de rest van Soho House in handen heeft. Burkle is de laatste  jaren toch al actief. Zo kocht hij in 2020 de Neverland Ranch, inderdaad het voormalige landgoed van wijlen Michael Jackson. Hij legde er 22 miljoen dollar voor neer.

Zes nieuwe clubs in 2021

Aandelen Soho House kopen betekent dat je het bedrijf helpt de vleugels verder uit te slaan, Voor 2021 zijn er al plannen voor zes nieuwe clubs in Rome, Parijs, Austin, Londen, Tel Aviv en Canoua. Daarmee is de honger van Soho House nog niet gestild. Met de beursgang en het opgehaalde geld wil het in de jaren die volgen nog veel meer nieuwe clubs  gaan openen.

 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)