Aandelen Vinfast kopen

Aandelen Vinfast kopen? Het komt er in 2023 toch van nadat een eerdere poging in januari 2023 nog op niets uitliep. Nu heeft eigenaar Pham Nhat Vuong opnieuw plannen voor een beursgang uitgerold. De gang naar de beurs moet de producent van elektrische auto’s liefst 23 miljard dollar op gaan leveren. Wat een aandeel kost en hoeveel aandelen er precies verkocht gaan worden is nog niet bekend gemaakt. Dit zal echter niet lang meer op zich laten wachten.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Vinfast kopen; beursgang moet 23 miljard dollar opleveren

De beursgang is ook meteen goed nieuws voor de eigenaar, die na de beursgang liefst 11 miljard op de eigen rekening bij kan schrijven. Met dat geld kan hij beschouwd worden als een van de rijkste mensen op aarde. Vinfast is in 2017 opgericht. Met de gang naar de beurs in New York is het een van de eerste Vietnamese bedrijven die daar actief is. Vinfast wil binnen vijf jaar een miljoen elektrische auto’s per jaar gaan verkopen. Ondertussen werkt het nauw samen met Shell voor de ontwikkeling van een laadpaal.

Elektrische auto’s ook in Nederland beschikbaar

Vinfast is een dochteronderneming van de Vingroup. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hanoi. Vinfast werkt bij de ontwikkeling van auto’s nauw samen met onder meer General Motors, BMW, Siemens en Chevrolet. In 2018 presenteerde het de eerste auto’s tijdens de bekende show in Parijs. Het is de bedoeling dat in 2023 de VF E35 en de CF E36 in Nederland beschikbaar komen.

Vergelijk brokers hier op AllesOverAandelen.com

Wil jij straks aandelen Vinfast kopen? Dan ga je zaken doen met brokers. Hier op AllesOverAandelen.com kun je nader kennismaken met de beste brokers. Deze brokers kun je hier bovendien meteen met elkaar vergelijken. En zo weet je dat jij altijd de voor jou beste broker kiest.

5/5 - (5 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)