Aandelen Lanvin Group kopen

Aandelen Lanvin Group kopen? Dat wordt nog dit jaar mogelijk. Het bekende modebedrijf maakt de beursgang op de New York Stock Exchange nadat het een deal heeft gemaakt met een Spack, met Primavera Capital Acquisition Corporation om precies te zijn. Met de gang naar de beurs hoopt de onderneming rond de 400 miljoen dollar op te halen.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Lanvin Group kopen; beursgang vindt plaats via een Spack

Na de deal met het blanco cheque bedrijf wordt de Lanvin Group een dochteronderneming van het nieuwe en gecombineerde bedrijf Lanvin Group Holdings Limited. Nu al wordt de waarde van het bedrijf geschat op rond de 1,5 miljard dollar. De Lanvin Group is een zeer bekende naam in de modewereld en geldt als moederbedrijf van onder andere Lanvin, Wolfard. Sergio Rossi. Caruso en St. Johns Knits. Met de beursgang wil het bedrijf haar imperium verder vergroten.

Zorg dat je alles weet over aandelen en beleggen

Wil je aandelen Lanvin Grup kopen? Weet dan wel wat beleggen inhoudt en lees je goed in. Dat kun je prima doen hier op AllesOverAandelen.com. Hier lees je alles over de beurskoersen en de brokers. Ook kun je een gratis online cursus beleggen volgen. Pas als je echt weet wat beleggen inhoudt, is de kans aanwezig dat je rendement maakt op het door jou ingelegde geld.

Aandelen worden verhandeld onder de aanduiding ‘LANV’ op de beurs in New York

Met de beursgang in New York, wil de Lanvin Group nieuwe acquisities plegen, acquisities die het nu al luxe mode ecosysteem van het bedrijf verder kunnen completeren. Bij de Lanvin Group heeft men nadrukkelijk de focus op high-end merken en hecht men bijzonder veel waarde aan het verfijnde ambacht. Ondertussen is de aanduiding op de beurs in New York voor de Lanvin Group al bekend. Dit wordt namelijk ‘LANV’.

 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)