BOTS review en ervaringen

BOTS review en ervaringen

Met BOTS kun je geautomatiseerd handelen, ofwel robot trading. Dat betekent dat een algoritme voor je belegt. Deze manier van beleggen wordt meer en meer populair. BOTS is een aanbieder die werkt met een trading bot, en dan specifiek een crypto trading bot. Bij BOTS kun je alleen handelen in cryptocurrencies. Lees hier BOTS review en ervaringen.

of direct starten met beleggen

Bots review en ervaringen: draag zelf een algoritme aan

Nog even voor de duidelijkheid. Robot trading gaat dus over algoritmes die geschreven zijn die bepalen wanneer een bot overgaat tot de koop van een handelsproduct en wanneer een bot overgaat tot verkoop. Bij BOTS – en dat wordt zo blijkt uit de BOTS review en ervaringen duidelijk als een voordeel beschouwd- is het mogelijk zelf geschreven algoritmes aan te dragen. Andere gebruikers kunnen zien hoe dat algoritme vervolgens presteert en wat voor rendement er mee behaald wordt. Uit de BOTS review en ervaringen blijkt dat  gebruikers het jammer vinden dat alleen crypto trading mogelijk is. Je kunt dus alleen handelen in cryptomunten. In tijden van voorspoed van cryptocurrencies in het algemeen kunnen de bots winst maken, is er een neerwaartse spiraal waarneembaar, dan zullen ook de prestaties van robot crypto trading tegenvallen. Het is wat eenzijdig beleggen dus.  Over beleggen gesproken; voor je dat doet lees je elders op de website ook reviews en ervaringen van andere aanbieders en lees je toch al alles over aandelen en beleggen. Je vergelijkt er de brokers en volgt een gratis online cursus beleggen.

Exclusieve focus op crypto trading

BOTS heeft de exclusieve focus op crypto trading. Je kunt dus niet beleggen in aandelen, ETF’s, grondstoffen of valuta. Wat opvalt uit de BOTS review en ervaringen is dat er nogal eens iets gezegd wordt over de kosten van BOTS. Zo betaal je commissie als je geld stort op het BOTS platform. Van het gestorte geld wordt 0,2 procent commissie ingehouden. Wil je vervolgens vanuit de available funds een crypto trading bot, dan wordt nogmaals 0,2 procent in rekening gebracht. Dat betekent meteen ook dat als je drie keer een bot in wilt zetten, je ook drie keer 0,2 procent commissie kosten betaalt. Van de door BOTS ingehouden commissie gaat een deel naar het trading platform maar ook een deel naar degene die het algoritme van de trading bot heeft gemaakt. Over kosten gesproken; neem je geld op van je available funds naar jouw bankrekening, dan geldt  nog eens 1,5 procent commissie.

Gemakkelijk werken, maar wel met wat hogere kosten

Uit de Bots review en ervaringen blijkt dat mensen het interessant vinden om geautomatiseerd te beleggen. Ook het gemak waarmee je met BOTS kunt werken is een veel genoemd voordeel.  Via BOTS kun je prima profiteren van de opmars die de cryptomarkt doormaakt. De grootste nadelen? Dat is het feit dat er geen browserversie van BOTS beschikbaar is, net als dat er geen handel in ETF’s, valuta, aandelen en grondstoffen mogelijk is, zo blijkt uit de BOTS review en ervaringen. Dat geldt ook voor de kosten die hoog op kunnen lopen en het feit dat je niet daadwerkelijk in het bezit komt van cryptogeld.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)