Aandelen Dr. Martens kopen

aandelen Dr. Martens kopen

Vanaf februari van 2021 is het mogelijk om aandelen Dr. Martens te kopen. De beursgang in London moet het bedrijf liefst 1,3 miljard pond opleveren, omgerekend is dat ongeveer 1,5 miljard euro.

Aandelen Dr. Martens kopen, schoenen populair bij politieagenten en in de punkscene

Dr. Martens is een wereldwijd bekend schoenen-, kleding- en accessoiresmerk.  Grote man achter de onderneming was Klaus Martens. De schoenen van Dr. Martens werden aanvankelijk vooral gedragen door politieagenten, postbodes en fabriekswerkers. Later werden de schoenen ook populair in de punk scene.

Met speciale dank aan Klaus Martens en een pijnlijke enkel

Dr. Martens dankt het succes dus hoofdzakelijk aan Klaus Martens. De wijze waarop hij zijn eerste laars ontwikkelde, is op zijn minst curieus te noemen. Martens was legerarts tijdens de Tweede Wereldoorlog. Tijdens zijn verlof besloot hij te gaan skiën en daarbij liep hij klachten aan  de enkel op. De reguliere legerlaarsjes bleken ongemakkelijk voor Martens om te dragen met een pijnlijke enkel. De arts besloot zelf een een laars te ontwerpen. Zie hier, de eerste Dr. Martens laars was een feit.

Check altijd eerst de informatie op  allesoveraandelen.com

Aandelen Dr. Martens kopen kan straks dus. Voor je dat doet is het zeer verstandig om eerst nadere informatie te verkrijgen over aandelen en beleggen.  Dat kan prima elders op deze website. Daar vind je namelijk allerlei informatie over brokers, koersen en speel je ook het  gratis beursspel. Ook kun je – en dat is verstandig- de gratis cursus beleggen volgen.

Nu al waarde tussen de 3,5 en 4 miljard euro

Aandelen Dr. Martens kopen is straks mogelijk omdat het merk door Permina naar de beurs wordt gebracht. Het is de bedoeling  dat er 35 procent van de bestaande stukken in de markt gezet worden. Nieuwe aandelen worden niet uitgegeven en het is de bedoeling dat al op 2 februari de aandelen op de beurs in Londen beschikbaar zijn. Nu al hangt er een waarde van tussen de 3,3 en 3,7 miljard pond aan Dr. Martens.

Dr. Martens in 2014 overgenomen door Permina

Permina nam Dr.Martens in 2014 over. Daarmee was een bedrag van  300 miljoen pond gemoeid. Permina zorgde ervoor dat het merk Dr. Martens wereldwijd uitgerold werd. Het zorgde eveneens voor nieuwe winkels en legde zich toe op online aankopen. Permina blies het schoenenmerk nieuw leven in. Dat zal met de beursgang terugbetaald worden. Het is niet duidelijk wat Dr. Martens met de opbrengst van 1,3 miljard pond wil gaan doen.

Zeer grote, Britse investeringsmaatschappij

Met Permina is een zeer grote, Britse maar wereldwijd actieve investeringsmaatschappij genoemd. Het bedrijf bestaat sinds 1985. Het bedrijf adviseert fondsen met een totaal vastgesteld kapitaal van meer dan 40 miljard. Permina heeft ongeveer 250 private equity investeringen gedaan in vijf verschillende sectoren: Consumer, Financial Services, Healthcare, Tech Services en Technology. Behalve Dr. Martens  is Permina ook eigenaar van grote merken als Hugo Boss, ProSiebenSat1 en Metalogix.

Voor je aandelen Dr. Martens gaat kopen check je dus altijd eerst de informatie die je hier op allesoveraandelen.com vindt goed door.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)