Aandelen InPost kopen

InPost naar Euronext

Aandelen InPost kopen is binnen afzienbare tijd mogelijk. De Poolse e-commerce onderneming hoopt daarmee een waarde van tussen de 7 en de 8 miljard euro te krijgen. Aandelen InPost kopen kan straks op Euronext in Amsterdam. Bewust, omdat daar veel internationale beleggers actief zijn waaronder ook veel techbedrijven.

Vergelijk brokers en andere aanbieders om aandelen te kopen:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen InPost kopen: concept flopte in Nederland

InPost biedt vooral kluisjes aan waar online bestelde pakketjes afgeleverd kunnen worden. In Polen, het Verenigd Koninkrijk en Italië loopt dit concept als een trein, in ons land flopte het vooralsnog. Je opent de kluisjes met een speciale code overigens. In Polen vind je al ruim 10.000 kluisjes. Vaak vinden ze een plaats bij supermarkten, tankstations, stations en parkeerplaatsen. Verder biedt InPost ook bezorgdiensten aan voor webwinkels. InPost wil graag doorgroeien naar Frankrijk, Spanje en wil zich meer richten op het bezorgen aan supermarkten. Dat concept wordt nu al getest in Polen, waarbij gebruik gemaakt wordt van gekoelde kluisjes. Dit is gemakkelijker voor de klant en beter voor het milieu. De transportkosten zijn lager en de CO2 emissie vermindert.

Check eerst de info op allesoveraandelen.com

Voor je nou aandelen InPost gaat kopen, kijk je eerst verder op deze website. Daar vind je namelijk alle mogelijke informatie over beleggen en aandelen, worden de brokers vergelijken en kun je een gratis online cursus bekeggen volgen en deelnemen aan het beursspel. Verstandig, want de wereld van de aandelen is niet transparant. Alleen met kennis van zaken is de kans op rendement het grootst.

Plaatsen bestaande aandelen bij grote investeerders

Bij de beursgang gaat het overigens vooral om het plaatsen van bestaande aandelen bij grote investeerders, waaronder een aantal pensioenfondsen door de huidige aandeelhouders. De beursgang zal de onderneming dan ook niet meteen het grote geld opleveren. Er zullen overigens maximaal 175 miljoen stukken uitgegeven worden met een prijs van tussen de 14 en 16 euro.

InPost wil meer moderne logistieke diensten bieden

InPost wil zich blijven ontwikkelen en meer moderne logistieke diensten aan gaan bieden. Het bedrijf is innovatief, ook met de kluisjes die aangeboden worden. De innovatieve technologie moet het mensen en bedrijven gemakkelijker maken, zoals InPost behoorlijk goedkoper kan werken en het milieu dus ook nog eens gespaard wordt. InPost wil een wereld met een hoofdrol voor eenvoudige oplossingen. Dat doet InPost met moderne technologieën, met kennis, passie en creativiteit. InPost maakt daarbij gebruik van ingenieurs en andere specialisten.

Al meer dan vijf miljoen klanten

Het gaat InPost voor de wind en ondertussen is het ook al weer twintig jaar actief. Er werken rond de achtduizend werknemers en ondertussen zijn er vijf miljoen klanten die gebruik maken van de innovatieve diensten van InPost. Aandelen InPost kopen moet voor midden 2021 een mogelijkheid zijn. Op Euronext Amsterdam dus.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)