Aandeel Arcadis

aandeel arcadis kopenAandeel Arcadis: kopen of niet?

Arcadis is een Nederlandse advies- en ingenieursonderneming. Arcadis houdt zich bezig met allerlei diensten op het gebied van advies en design aan bedrijven over milieu, gebouwen en ook infrastructuur. Zij vinden het erg belangrijk dat levenskwaliteit verbeterd. Hier houden zij zich dan ook dagelijks mee bezig. Wil je hier ook graag onderdeel van uitmaken? Dan is een aandeel Arcadis misschien wat voor jou. Wij informeren je graag verder.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Koop een aandeel Arcadis

Als je kiest voor een aandeel Arcadis, dan ga je in zee met een succesvolle advies- en ingenieursonderneming. Dit Nederlandse bedrijf houdt zich wereldwijd bezig met water, milieu, infrastructuur en de gebouwde omgeving. Dit is een bedrijf dat verschil maakt. Zij werken voor bedrijven en overheden en houden zich bezig met het ontwerpen, ontwikkelen, exploiteren en onderhouden van projecten. Arcadis werd in 1888 opgericht als vereniging onder de naam Nederlandsche Heidemaatschappij. Dit gebeurde destijds in Arnhem. Sindsdien heeft Arcadis een ontzettende ontwikkeling meegemaakt en hard gewerkt. In 1963 kreeg het bedrijf het predicaat Koninklijk. Sindsdien werd het bedrijf Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM) genoemd. Arcadis is een bedrijf die dagelijks nog groeit.

Aandeel Arcadis kopen, slim of niet?

Er zijn veel beleggers die je voor gingen en kozen voor een aandeel Arcadis. Arcadis is actief in maar liefst zeventig landen. In 2016 werkten er zelfs circa 27.000 medewerkers om alle projecten van het bedrijf succesvol te realiseren. Het bedrijf kreeg in 1993 een notering aan de NASDAQ. In 1995 werd het bedrijf genoteerd aan Euronext in de AMX Index. Dit gebeurde onder de naam Arcadis. De naam werd gewijzigd omdat in 1997 een overname plaatsvond het een NS-ingenieursbureau dat Articon heette. De notering van de aandelen van Arcadis aan de NASDAQ werden in 2007 beëindigd.

Aandeel Arcadis voorbereiding

Als je ervoor kiest om een aandeel van dit bedrijf te kopen, dan is het handig als je over wat meer informatie beschikt. Er zijn diverse manieren om aan meer informatie te komen over de onderneming. Als eerste stap is het verstandig om de website van de onderneming goed door te nemen. Op deze website kun je meer informatie vinden over de organisatie zelf, en daarnaast kun je er ook meer lezen over de visie en missie van het bedrijf. Zo weet je met wat voor soort bedrijf je te maken hebt. Op dit moment kun jij jezelf ook afvragen of het een bedrijf is waar je zelf ook achter staat. Daarnaast is het ook relevant om de koers van een aandeel Arcadis nader te onderzoeken. De koers van een aandeel is relevant om te bekijken hoeveel een aandeel ook daadwerkelijk waard is. Het is verstandig om je ook verder te verdiepen in de koershistorie van de onderneming. Dit kan je helpen om de ontwikkelingen van het bedrijf beter te begrijpen. Als je eenmaal beschikt over een aandeel van het bedrijf, dan is het voor jou ook gemakkelijker om de koers in de toekomst te voorspellen. Wil je graag meer informatie over aandelen en beleggen? Dan kun je hier bij AllesOverAandelen.com alles vinden wat je nodig hebt.

Op AllesoverAandelen.com geven we geen beleggingsadvies maar objectieve informatie. Je kan zelf de keuze maken om te beleggen of niet. Neem contact op met een financieel adviseur voor meer informatie.

5/5 - (18 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)