Aandelen Snowflake kopen

aandelen snowflake kopenAandelen Snowflake kopen zou wel eens een zeer interessante optie kunnen zijn. De nog piepjonge onderneming is al snel heel veel waard geworden en het einde van de opmars is nog allesbehalve in zicht. Aandelen Snowflake kopen betekent aandelen kopen van een bedrijf dat zich bezig houdt met cloud gebaseerde datawarehousing. De onderneming werd in 2012 opgericht en er werken ondertussen ruim 1400 mensen bij dit Amerikaanse bedrijf. Oprichters van de onderneming waren Marcin Zukowski, Thierry Cruanes en Benoit Dageville. In CryptoNumerics en Numeracy heeft het ondertussen twee dochterondernemingen.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Snowflake biedt ‘data warehouse as a service’ voor gegevensopslag en analyse

Om over dit trio verder te gaan, ze hadden hun sporen al verdiend voor Snowflake opgericht werd. Dageville en Cruanes waren eerder onder andere als data-architecten in dienst van Oracle Corporation en Zukowksi is een van de oprichters van de Nederlandse start-up Vectorwise. Het drietal had de wind meteen goed in de zeilen bij Snowflake. In de kern biedt het bedrijf cloud gebaseerde service voor gegevensopslag en analyse. De service wordt veelal als ‘data warehouse as a service’ aangeboden. Het systeem stelt de gebruikers in staat gegevens adequaat op te slaan en grondig te analyseren. Daarbij wordt het geholpen door cloud gebaseerde soft- en hardware. Aanvankelijk deed Snowflake het werk op Amazon S3, sinds 2018 doet het een beroep op Microsoft Azure.

Aandelen Snowflake kopen is meegroeien met een onderscheiden top start-up

Snowflake maakt snel furore en werd in 2019 uitgerold op het Google Cloud Platform. Met Snowflake Data Exchange kunnen klanten gegevens ontdekken, uitwisselen en zijn gegevens bovendien op veilige wijze te delen. De snelle opmars van Snowflake is ondertussen niemand ontgaan. Zo won het prijzen in de Strata en Hadoop Word start-up competitie, werd het tweede op de Cloud 100 lijst van het gezaghebbende Forbes Magazine. Bovendien won het vorig jaar LinkedIn’s US lijst met top start-ups.  Ondertussen maken tussen de 3500 en 4000 klanten gebruik van Snowflake. Daaronder bevinden zich ook Capital One, Rent the Runway en Adobe.

Zo sla je geen modderfiguur als je wilt gaan beleggen

Aandelen Snowflake kopen is dus de moeite waard, zoals investeerders als Sutter Hill Ventures, Sequoia Capital, Redpoint Ventures, Iconiq en Wing Venture Capital het ook de moeite waard vonden om te investeren in de nog piepjonge onderneming. Had Snowflake in 2018 nog een waarde van zo rond 3,5 miljard, daar had het begin dit jaar een waarde die fors hoger lag, 12,4 miljard om precies te zijn. Elders op dit platform – Alles over Aandelen.com – vind je alles wat met beleggen en met aandelen te maken heeft. Er is aandacht voor brokers, koersen en je speelt er het beursspel. Wellicht is het voor je gaat beleggen interessant om de gratis cursus beleggen te volgen. Zo sla je namelijk geen modderfiguur op de beurs. En pas op, dat kan zomaar gebeuren. De beurswereld is namelijk een best ondoorgrondelijke en onoverzichtelijke wereld. Een wereld waarin je zonder enige achtergrond en kennis zomaar kunt verdwalen. En dat is uiteraard niet de bedoeling.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)