RTL Z beursspel gratis alternatief

Het gratis alternatief voor het RTLZ beursspel: speel met € 20.000 nepgeld

Het RTL Z Beursspel heeft in de afgelopen jaren aardig wat bekendheid verworven via de media en het internet. Hoewel dit spel de mogelijkheid biedt om (in eerste instantie) zonder risico zelf te (leren) beleggen, zitten er nogal wat haken en ogen aan het meedoen met dit spel. Het registreren als deelnemer van het RTL Z Beursspel doe je via bijvoorbeeld Facebook. Dit houdt tegelijkertijd in dat bepaalde gegevens die men bij Facebook heeft ingevuld, beschikbaar worden voor het RTL Z Beursspel. Of je dat een prettig idee vindt is natuurlijk heel persoonlijk.

Snel starten met een beursspel?

Iedereen kan meedoen met het gratis beursspel[/caption]Wil je liever snel en eenvoudig een aanmelding doen voor een soortgelijk spel? Dan kun je na je aanmelding met je e-mail adres direct aan de slag met het Allesoveraandelen.com Beursspel. Op onze website kun je terecht voor een zeer uitgebreide bibliotheek aan gratis en duidelijke informatie over alles wat met aandelen te maken heeft. Tevens biedt Allesoveraandelen.com nu een RTL Z Beursspel gratis alternatief!

Oefenen met € 20.000,- nepgeld

Met een (fictieve) inleg van € 20.000 kun je direct deelnemen aan het kopen, investeren en verkopen op de beurs. Na je aanmelding kun je binnen slechts 2 minuten aan de slag! Hoewel het platform van het RTL Z Beursspel nog wel eens verwarrend kan zijn voor de beginner op beleggingsgebied, is dat bij het Beursspel van Allesoveraandelen absoluut niet het geval. Het besturingspaneel werkt intuitief en je krijgt snel duidelijke informatie over alle mogelijke acties. Wil je meer leren en weten over aandelen? Dan krijg je gratis tips en informatie middels de e-mail. Uiteraard kun je je ook afmelden voor deze optie.

Schrijf je nu GRATIS in voor het beursspel:

beursspelLeer spelenderwijs geld verdienen met beleggen

beursspel100% Gratis, je loopt geen enkel risico

beursspelMeer dan 500 spelers gingen je voor

Aandelen tips

Google Logo 2010Facebook-logo-PSDalibabarabobank_logoapple aandelen kopenphilips aandelen

“Met het beursspel kan je aandelen kopen van bedrijven zonder risico, leuk!” – Willem, Nijmegen

 

Overstappen naar beleggen met echt geld?

Zowel het Allesoverandelen.com Beursspel als het RTL Z Beursspel bieden je de mogelijkheid om zonder risico te leren beleggen. Een van de grote minpunten aan het RTL Z spel is het feit dat je niet (na het opdoen van voldoende ervaring) de overstap kunt maken naar het beleggen met echt geld. Wil je dat toch? Bij het spel van Allesoveraandelen.com kun je snel en makkelijk te stap zetten naar het beleggen met echt geld. beursspel

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)

Plaats een reactie