Aandelen CK Hutchison kopen

Als je plannen hebt om in aandelen te gaan, dan is aandelen CK Hutchison kopen een optie. Beleggen levert je doorgaans meer op dan wanneer jij je spaargeld op een spaarrekening parkeert, al blijven er ook nadrukkelijk risico’s kleven aan beleggen. Wat dat betreft is het altijd zeer verstandig om voor je daadwerkelijk aandelen koopt je zo breed mogelijk laat informeren over de aandelen die je van plan bent aan te schaffen.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Vijftig landen en 300.000 werknemers


Aandelen CK Hutchison kopen
dus. Dat kan zomaar eens lucratief zijn. Voor de goede orde, CK Hutchison Holdings Limited (CKH) is ontstaan uit een fusie van Hutchison Whampoa Limited en Cheung Kong Holding. Het Chinese conglomeraat houdt kantoor in Hong Kong en richt zich op verschillende activiteiten. Ondertussen is CKH actief in meer dan vijftig verschillende landen en verdienen zo’n 300.000 mensen er hun brood. Dat doen ze in vijf verschillende kernactiviteiten: havens en aanverwante diensten, detailhandel, infrastructuur, energie en telecommunicatie.

Aandelen CK Hutchison kopen lijkt een zeer interessante optie

CK Hutchison is wellicht het meest bekend van de detailhandel. CKH is namelijk eigenaar van de ketens Kruidvat, Trekpleister en ICI Paris XL. Detailhandel is ook meteen de grootste activiteit als je kijkt naar de omzet. Niet zo verwonderlijk dus dat je overweegt aandelen CK Hutchison te kopen, want behalve de al genoemde activiteiten heeft CKH ook nog eens allerlei belangen, onder meer in Marionnaud. Als je plannen hebt aandelen CK Hutchison te kopen is het zeer verstandig elders op deze site eens een kijkje te nemen en te zoeken naar beschikbare brokers. Want aandelen CK Hutchison kopen betekent dat je zaken gaat doen met een broker. Op dit online platform worden ze keurig voor je op een rijtje gezet.

Bedrijfsactiviteiten lopen goed en laten winstgroei zien

Aandelen CK Hutchison kopen lijkt op voorhand verstandig, ook al omdat de bedrijfsactiviteiten eigenlijk allemaal prima lopen en allemaal winstgroei laten zien. CKH is marktleider in verschillende segmenten en heeft een redelijk te voorspellen rendementsprofiel. De balans van CKH is sterk, iets dat ook al bleek uit de A-kredietscore die CKH kreeg van Standard & Poor’s. Volgens kenners kan CKH wel eens gaan verrassen in 2020, zeker gezien een koers-winstverhouding van 6,85 en een dividend van 4,54 procent.

Prijs voor een aandeel is afhankelijk van verschillende factoren

Goed plan dus om aandelen CK Hutchison te kopen, al bieden resultaten in het verleden nooit een garantie voor de toekomst. Want ook als je belegt in aandelen als bijvoorbeeld CK Hutchison, dan loop je altijd het risico je inleg te verliezen of voor een deel te verliezen. Aandelen kopen betekent dat je de effectenbeurs op moet, want daar worden aandelen verhandeld en wordt bovendien de prijs bepaald. De prijs die je betaalt is sterk afhankelijk van de winst- en verliescijfers, het geldende beurssentiment en zeker ook hoe het met de wereldeconomie gesteld is. En zo zijn er nog heel veel meer aspecten die de prijs van het aandeel bepalen.

Fluctuatie kan stress opleveren bij beginnend belegger

Aandelen CK Hutchison kopen is net als het kopen van andere aandelen een spannende aangelegenheid. Je belegging fluctueert immers elke dag. Voor de meer ervaren belegger is dat gesneden koek, voor de beginnende belegger ligt dat toch even anders. De fluctuaties kunnen nogal eens wat stress veroorzaken. In alle gevallen is het verstandig om je zo breed mogelijk te oriënteren en zoveel mogelijk informatie op te snuiven over de aandelen die je wilt kopen. Hoe meer kennis, hoe minder kans dat de stress de overhand krijgt.

Open alvast een beleggingsrekening

Ook in dat kader is het zeer verstandig je elders op dit platform te laten informeren over het kopen van aandelen, om verschillende beleggingen eens te vergelijken en kennis te nemen van de beschikbare brokers. Ook vind je er de aandelenkoersen en volg je een online cursus beleggen. Je kunt deelnemen aan het beursspel en alvast een beleggingsrekening openen. Zo kom je goed beslagen ten ijs en beperk je de risico’s die je neemt als je gaat beleggen en besluit aandelen CK Hutchison te kopen.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)