DEGIRO

DEGIRO beleggen aandelen
Met DEGIRO kan je goedkoop beleggen met aandelen

DEGIRO, beleggen tegen lage tarieven

Met beleggen heb je de mogelijkheid om je vermogen te laten groeien. Hierdoor komt je financieel doel sneller in zicht. DEGIRO is de goedkoopste broker volgens het Financieel Dagblad en Beleggersbelangen. Dit biedt vele voordelen.

 

start-beleggen-degiroof lees meer informatie

DEGIRO maakt een hoger rendement mogelijk

Het doel van beleggen is om een zo hoog mogelijk rendement te behalen. De meeste brokers (beurshandelaren) hanteren hoge transactiekosten. Hierdoor komt het behaalde rendement lager te liggen. DEGIRO stelt zich klantvriendelijk en loyaal op. Dit is terug te zien in lage tarieven. Wie winst weet te behalen houdt hier dankzij de lage transactiekosten meer aan over. Bij een verlies nemen wordt dit beperkt door de zeer lage kosten. Er kan tot wel 80 procent op de transactiekosten bespaard worden. Daarnaast bieden ze verschillende beleggingsmogelijkheden en speciale ordertypes aan.

Wereldwijd beleggen met DEGIRO

goedkoper beleggen broker DEGIRODEGIRO is een broker voor actieve beleggers binnen heel Europa. Hun systemen laten het toe om te beleggen op de belangrijkste beurzen ter wereld. Daarnaast bieden ze het short gaan over een groot aantal producten. Zo profiteer je snel van een koersdaling. Na aanmelden bij DEGIRO kun je direct de beurs op. Via het systeem volg je de actuele koersen op de voet. Dit gebeurt middels realtime streaming koersen. DEGIRO verwerkt jaarlijks miljarden transacties. Als broker brengen ze je orders ten uitvoer en zorgen ervoor dat deze netjes worden afgehandeld.

DEGIRO, word gratis klant

Iedereen kan klant worden, hier zijn geen kosten aan verbonden. Wel is het nodig om een storting van 1 cent te doen. Zo kunnen ze de tegenrekening controleren op juistheid. Het is zelfs mogelijk om een rekening voor je kind te openen. Zo kan er belegd worden voor de toekomst, bijvoorbeeld de studie van het kind. Alle beleggingen worden bij een bewaarbedrijf ondergebracht en staan daar volkomen veilig. DEGIRO staat onder toezicht van de AFM (Autoriteit Financiële Markten). Bescherming van je gegevens heeft bij DEGIRO de hoogste prioriteit.

start-beleggen-degiroof lees meer informatie

 

Meer informatie over brokers >

3.4/5 - (21 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)