Aandelen CCBA kopen

Aandelen CCBA kopen

The Coca Cola Company wil dat aandelen CCBA kopen binnen een jaar mogelijk wordt op de beurzen in Amsterdam en Johannesburg. CCBA staat voor Coca Cola Beverages Africa. Deze onderneming geldt als zowel de grootste bottelaar van Afrika als de grootste van heel de wereld. The Coca Cola Company zou anderhalf jaar uit willen trekken om CCBA naar de beurs in Amsterdam en Johannesburg te brengen. Insiders menen echter dat de beursgang al binnen een jaar een feit zal zijn.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen CBBA kopen; bedrijf staat voor de productie van 40 procent van de productie van Coca Cola

CCBA is ontstaan in 2014 toen SABMiller,  The Coca Cola Company en de Gutsche Family Investments besloten om te gaan fuseren. Dat CCBA een heel grote bottelaar is, blijkt wel uit het feit dat het liefst 40 procent van de totale productie van The Coca Cola Company produceert. Niets voor niets werken er zo rond de 16.000 mensen bij deze Afrikaanse gigant. Gemiddeld genomen wordt per jaar een omzet van 3 miljard gemaakt.

Verdiep je eerst in aandelen en beleggen

Aandelen CCBA kopen moet dus snel mogelijk worden. En dus wordt het de hoogste tijd om je goed te verdiepen in alles wat met beleggen en met aandelen te maken heeft. Dat kan prima hier op deze website. Je leest en leert hier alles over brokers, beurskoersen en kunt als beginner leren hoe je nou precies moet beleggen. Zonder enige kennis is het lastig om je staande te houden in de beleggingswereld. Zeer verstandig dus om eerst hier alles over aandelen te lezen. Pas als je begrijpt hoe het werkt, ga je daadwerkelijk met echte aandelen aan de slag en kun je aandelen CBBA kopen.

Streefdatum en doel van de beursgang is onbekend

Overigens is er al een bottelaar actief op de Amsterdamse beurs. Dit de vorm van de Europese bottelaar Coca Cola European Partners. Wat dat betreft is CBBA straks in vertrouwd gezelschap dus. Welke banken de beursgang moeten begeleiden en wat nou exact de streefdatum is voor de beursgang is niet bekend. Dat geldt evenmin voor het bedrag dat opgehaald moet worden en waar dat in geïnvesteerd gaat worden.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)