Aandelen Turo kopen

Door aandelen Turo te kopen kom je in het bezit van aandelen van een zeer duurzame onderneming.  Turo is het meest bekende peer-to-peer autodeelbedrijf. Het biedt ondertussen 450.000 auto’s aan in meer dan 5500 steden. De auto’s biedt Turo niet zelf aan, het biedt echter wel het platform en het netwerk.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Turo kopen; investeer in een duurzaam concept

Turo heeft voor elk wat wils. Wil je een roadtrip maken, dan kies je voor een camper en wil je off-road, dan is er altijd wel een pick-up beschikbaar. Wil je iets luxers? Dan kun je prima een van de sportwagens kiezen die via het platform van Turo aangeboden worden. Turo lijkt wel wat op het concept van Airbnb. Er wordt nu alleen niet gewerkt met huizen, maar met auto’s. Mensen kunnen bij Turo auto’s op de lijst zetten en daarmee kunnen zij leuke inkomsten genereren.

Lees je goed in over alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft

Aandelen Turo kopen kan best eens heel interessant zijn. De onderneming kan namelijk uitstekende cijfers overleggen en de rek lijkt er nog lang niet uit.  Voor aandelen Turo kopen echt aan de orde is, doe je er wel heel erg verstandig aan om je eerst eens goed te verdiepen in alles wat met beleggen en aandelen te maken heeft. Zo lees je her alles over aandelen, beleggen, beurskoersen en brokers. Pas als je alles weet over deze zaken, is de kans op rendement op jouw ingelegde geld ook echt reëel. Beleggen lijkt gemakkelijk, in de praktijk is dat het echter toch niet echt. Lees je dus altijd goed in en dat kan prima via AllesOverAandelen.com.

Indrukwekkende cijfers

Turo kan beschouwd worden als een duurzaam concept. Turo kan er namelijk voor zorgen dat de wereldwijd minder auto’s en andere voertuigen noodzakelijk zijn. Met de beursgang wil het bedrijf nieuwe transportcategorieën betreden en wil het eveneens overal ter wereld verder uitbreiden. De cijfers dan. Die kun je gerust indrukwekkend noemen. Zo werd in de eerste negen maanden van 2021 een omzet gemaakt van 331 miljoen dollar. Dat was een stijging van liefst 207 procent ten opzichte van de cijfers een jaar eerder. Daarmee laat Turo zien een bedrijf met een enorme potentie te zijn. En om die reden kan aandelen Turo kopen best eens heel erg interessant zijn.

 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)