FXFlat

Kies je voor FXFlat, dan kies je voor een onafhankelijke online broker, een makelaar die met het hoofdkwartier gevestigd is in Ratingen nabij het Duitse Düsseldorf. FXFlat bied je gemak. Je kunt namelijk wereldwijd handelen met maar één account. Je koopt al Nederlandse aandelen vanaf 1,90 euro en Amerikaanse aandelen vanaf 0,01 dollar. Voorts is het een broker die maatschappelijk betrokken is.

Start met beleggen bij FXFlat

of lees meer informatie

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

FXFlat is er voor zowel de beginnende als de ervaren belegger

Behalve dat je zeer voordelig aandelen aanschaft, koop je via deze broker futures en opties vanaf 0,90 euro. Het aanbod ETF’s dat FXFlat je kan bieden is groot en je houdt zowel je aandelen als futures en opties heel gemakkelijk op één en dezelfde rekening. De broker biedt erg veel gebruiksgemak. Zo is een rekening openen een fluitje van een cent en iets dat je al binnen vijf minuten geregeld hebt. Het handelsplatform is wereldwijd actief en biedt een uitstekende klantenservice. FXFlat is geschikt voor zowel de beginnende belegger als de ervaren rot in het vak.

Voldoende basiskennis is essentieel

Voor je een broker kiest, wil je uiteraard eerst alles weten over beleggen en aandelen. Die informatie vind je hier, op deze website. Je vindt er relevante informatie over aandelen, brokers als bijvoorbeeld FXFlat, de aandelenkoersen, hoe je nou eigenlijk online kunt beleggen en kunt er zelfs een cursus beleggen volgen. Pas als je de basisprincipes van beleggen kent en onder de knie heeft en alles over aandelen weet, pas dan kies je een broker en ga je écht beleggen.

Betrouwbaar en actief op 135 verschillende beurzen

FXFlat is een online makelaardij die betrouwbaarheid wil uitstralen en voldoet aan de hoogste eisen. Het biedt het volledige spectrum activaklassen en financiële instrumenten. FXFlat is actief op 135 beurzen wereldwijd waardoor je als ervaren of beginnend belegger toegang hebt tot ontzettend veel markten. FXFlat biedt zeer gunstige voorwaarden. Bovendien vind je altijd het juiste instrument voor elke beleggingsstrategie, dus ook voor die strategie die jij op de beurs wilt toepassen.

Mensen in moeilijke levenssituaties

Kies je voor FXFlat, dan kies je voor een broker met maatschappelijke betrokkenheid. Al jaren ondersteunt deze broker namelijk instellingen en organisaties die zich richten op mensen die zich in moeilijke levenssituaties bevinden.

Wat heeft FXFlat je te bieden?

FXFlat is een broker die je gewone aandelen, ETF’s, futures en opties kan bieden. De broker is actief op 135 beurzen in heel de wereld en een broker die zowel geschikt is voor de beginnende belegger als de ervaren rot in het vak. Bij FXFlat kun je alles vanuit één account organiseren.

Hoe onderscheidt de broker zich?

Je opent al binnen vijf minuten een rekening bij deze broker, die het mogelijk maakt om, al voor minder dan 2 euro Nederlandse aandelen te kopen. Amerikaanse aandelen worden nog voordeliger aangeschaft. Ook het aanbod ETF’s is indrukwekkend groot en de klantenservice is meer dan uitstekend.

En hoe kan allesoveraandelen.com je van dienst zijn?

Voor je echt gaat bekeggen is het verstandig eerst kennis op te doen,. Dat kan hier, via deze website. Je vindt er alle mogelijke informatie over aandelen en beleggen en over brokers en aandelenkoersen. Pas als je de basisprincipes van bekeggen onder de knie hebt, is het verstandig je echt op de beurs te wagen.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)