Aandelen Lucid Motors kopen

Aandelen Lucid Motors kopen

Lucid Motors gaat naar de beurs. De kogel is door de kerk. De beursgang wordt gemaakt met behulp van een Spac, de Churchill Capital Corp IV. De aandelen van Lucid Motors gaan naar de New York Stock Exchange. De fusie met deze onderneming heeft een transactiewaarde van 11,75 miljard dollar, de onderneming wordt gewaardeerd op 24 miljard dollar. De prijs per aandeel is zelfs al bekend:15 euro.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Lucid Motors kopen, bedrijf legt zich vanaf 2016 volledig toe op de productie van auto’s

Lucid Motors heeft vanaf 2020 haar eerste elektrische auto in productie, de Lucid Air. Het bedrijf ontstond in 2007, al heette de onderneming destijds nog Atieva. Het maakte vooral batterijen en aandrijflijnen voor andere voertuigfabrikanten. In 2016 ging Atieva Lucid Motors heten en liet het weten zich volledig toe te leggen op de bouw van een hoogwaardige luxe voertuig. Volgens insiders zou Lucid Motors straks de concurrentie aangaan met Tesla. De auto’s worden geproduceerd in de fabriek in Casa Grande, Arizona. Daar kunnen nu 98.000 voertuigen per jaar gemaakt worden. Is de fabriek helemaal af, dan moet Lucid Motors in staat zijn 400.000 auto’s per jaar te produceren.

Aanvankelijk specialist in batterijtechnologie

Aandelen Lucid Motors kopen is straks dus mogelijk en wie had dat gedacht toen het bedrijf aanvankelijk batterijtechnologie als specialiteit had. Lucid Motors is achter de schermen al vanaf 2014 bezig met het produceren van de elektrische auto. In 2016 zag het prototype van de Lucid Air het levenslicht. Met de productie van deze auto start men in het voorjaar van 2021. Eind 2020 werd ook al een volgende auto gepresenteerd, The Lucid Air Pure, een auto met een bereik van ruim 600 kilometer en met een verkoopprijs van rond de 70.000 dollar. Daarmee heeft Lucid Motors nu de Lucid Air Touring, de Grand Touring en de Dreams-edition versies in ontwikkeling.

Check altijd eerst deze website voor relevante informatie

Aandelen Lucid Motors kopen doe je niet voor je de informatie elders op deze website tot je genomen hebt. Je vindt hier alle mogelijke informatie over aandelen en beleggen en kunt er de belangrijke brokers met elkaar vergelijken. Je vindt er info over de aandelenkoersen en kunt de gratis online cursus beleggen volgen. Kennis is macht in de beleggingswereld, een allesbehalve transparante wereld.

Samenwerking met Amazon en MobilEye

Ondertussen sluit Lucid Motors allerlei deals om van de auto’s ook echt bijzondere auto’s te maken. Zo krijt de auto producten van Mobileye, de EyeQ4-chips met acht camera’s voor de bestuurder. Ook staat een samenwerking met Amazon op de rol. De auto kan als het goed is straks werken met de spraakassistent van Amazon, Alexa. Vergeet echter vooral niet eerst deze website te checken voor je aandelen Lucid Motors kopen in je agenda zet. Daar heb je namelijk écht iets aan.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)