Aandelen Volkswagen kopen

Aandelen Volkswagen kopen: beleggen in Duitse aandelen

aandelen volkswagen kopenOok in ons land is het aandelen Volkswagen kopen populair onder zowel beginnende beleggers als bij ervaren handelaren in aandelen. Nog steeds is het van oorsprong Duitse automerk de grootste fabrikant van auto’s in Europa en tevens het meest bekende automerk in Nederland. Auto’s van Volkswagen hebben een goede reputatie wat betreft de gebruikte techniek en veiligheid. Daarmee is het investeren in aandelen Volkswagen interessant. VW oftewel Volkswagen maakt deel uit van het moederbedrijf met de naam Volkswagen AG. Andere automerken die hier deel van uitmaken zijn bijvoorbeeld Bentley, Scania en Audi en Lamborghini. Heb je interesse in de markt van de techniek of wil je simpelweg investeren in aandelen van een sterk automerk? Dan is aandelen Volkswagen kopen wellicht een goede keuze voor jouw.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Meer over aandelen Volkswagen kopen en het bedrijf

Volkswagen is bij velen van ons bekend als producent van de iconische Volkswagen Kever. Deze auto werd pas na de Tweede Wereldoorlog in productie genomen door het bedrijf en werd enorm populair, met name in Europa. Na de oprichting van Volkswagen in het jaar 1938 was in eerste instantie de klassieke T-Ford auto het grootste succes van het bedrijf op de automarkt. De Kever verbrak dit record met een zeer hoge verkoop in 1972. Aandelen Volkswagen kopen betekent deel uitmaken van een bedrijf dat met twee auto modellen in de ranglijst van de meest verkochte auto’s ooit staat. Dit zijn de Kever en de Volkswagen Golf, een compacte en snelle auto die zowel in de stad als op de grote weg goede prestaties levert.

Zelf beleggen en aandelen Volkswagen kopen via een online broker

De aandelen van het bedrijf Volkswagen worden met name vanuit de Duitse DAX Beurs verhandeld. Deze beurs bevindt zich in de stad Frankfurt. Uiteraard is aandelen Volkswagen kopen tevens mogelijk op de beurzen van Londen, de Verenigde Staten en op de beurs van Amsterdam. Ook na het schandaal met de emissie software in de auto’s van Volkswagen zijn en blijven de aandelen Volkswagen het goed doen. Uiteraard was er in eerste instantie een daling te zien op de beurs. Tegenwoordig is het aandelen Volkswagen kopen weer populair.

Een online broker kiezen voor het aandelen Volkswagen kopen

Bekijk de vele mogelijkheden, welkomstaanbiedingen en transactiekosten bij de online brokers via Allesoveraandelen.com. Hier maak je snel een vergelijking wat betreft de diensten van de brokers op de markt. Doe je voordeel met duidelijke informatie en kies snel voor de beste broker voor jou voor het aandelen Volkswagen kopen.

5/5 - (15 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)