Aandelen Scorpio Tankers kopen

Zeg je Scorpio Tankers dan heb je het over een toonaangevende internationale leverancier die actief is in het transport van geraffineerde aardolieproducten. Scorpio Tankers is in het bezit van of financiert op dit moment 128 producttankers en tijd- of bareboatcharters in tien producttankers. Geen kleine jongen dus, en dus ook aantrekkelijk wat betreft de aandelen. Sterker nog; aandelen Scorpio Tankers kopen is juist nu ogenschijnlijk een garantie voor succes.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Scorpio Tankers is marktleider en zal dat blijven ook

Eigenlijk was niemand echt geïnteresseerd in het beleggen in schepen. Tot vorig jaar, toen echt de ommekeer een feit was. De tarieven lopen nog steeds op en producttankers profiteren ten volle van de nieuw ingevoerde regels. Schonere brandstof zal hoe dan ook in dergelijke tankers vervoerd blijven worden en laat Scorpio Tankers nou net marktleider zijn in de wereld van dergelijke tankers. Bovendien beschikt Scorpio Tankers over een grote, nieuwe vloot. Omdat de verwachting is dat er de komende periode veel oude schepen uit het water gehaald zullen worden én de stijgende vraag is reden genoeg aandelen Scorpio Tankers te kopen. Want de leidende positie zal de gigant in producttankers voorlopig niet meer uit handen geven.

Aandelen Scorpio Tankers kopen is een prima idee

Aandelen Scorpio Tankers kopen is dus allesbehalve een slecht idee. Aandelen Scorpio Tankers kopen kan zelfs buitengewoon lucratief blijken, al blijft beleggen in aandelen iets waarbij je toch de nodige financiële risico’s neemt. Je kunt ondanks alle goede voorspellingen en prognoses zomaar je inleg verliezen. Toch besluiten steeds meer mensen te gaan beleggen. Het geld levert mensen bij de bank geen rendement op en beleggen is ook gewoon erg leuk en spannend. Hoe aandelen Scorpio Tankers kopen precies in z’n werk gaat kun je elders op dit online platform vinden.

Scorpio Tankers heeft een schone en nieuwe vloot

Scorpio Tankers is dus een beursgenoteerd bedrijf dat handelt op de New York Exchange onder de ticker Sting. Scorpio Tankers wil ook de komende jaren toonaangevend blijven in de tankerindustrie. Bovendien streeft het risico gecorrigeerd rendement in de gehele industriecyclus na. De prachtige, nieuwe vloot van Scorpio Tankers zorgt voor superieure resultaten en beschermt het milieu en voldoet aan alle regelgeving die wereldwijd van kracht is. En geloof ons, dat zijn er nogal wat. Scorpio Tankers biedt innovatieve maritieme oplossingen die inzetbaar zijn voor een breed scala gebruikers. Allemaal redenen om aandelen Scorpio Tankers te kopen, want als de schijn niet bedriegt dan gaan die aandelen het meer dan goed doen de komende periode.

Hoe kom je aan aandelen Scorpio Tankers?

Hoe kom je aan aandelen en hoe gaat aandelen Scorpio Tankers kopen dan precies in zijn werk? Welnu, dat is niet erg eenvoudig. De wereld van de aandelen blinkt namelijk niet uit in transparantie en het is verstandig om eerst een cursus beleggen te volgen. Dat kan via dit online platform, waar ook het aankoopproces verder uitgediept wordt en waar de verschillende brokers voorgesteld worden. Verder vind je elders op dit online platform de aandelenkoers en kun je al meteen online beleggen. Verder neem je deel aan het beursspel en kun je alvast een beleggingsrekening openen. Verder vind je op het platform alle antwoorden op de ongetwijfeld vele vragen die je hebt als het om de aankoop van aandelen gaat.

Houd rekening met koersschommelingen

Zeker is dat aandelen Scorpio Tankers kopen kennis van zaken vereist. Zaak je dus goed in te lezen en zoveel mogelijk informatie over zowel het bedrijf als de historie van de aandelen tot je te nemen. Op die manier ben je straks ook niet verrast over mogelijke koersschommelingen. Voor veel gebruikers die net in aandelen doen leveren fluctuaties nogal eens wat stress op. Door kennis kun je dat enigszins voorkomen.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)