Aandelen Fisker kopen of verkopen

aandelen Fisker kopen of verkopen

Het verhaal Fisker blijft iedereen verbazen. Zeker nu de plannen wel heel erg serieus worden voor een beursgang van Fisker Inc, de opvolger van Fisker Automotive dat in 2013 failliet ging, Daarmee gaat Fisker alsnog Tesla achterna, het bedrijf op wie het aanvankelijk overigens een voorsprong had. Grote man achter de onderneming is Henrik Fisker, die ook na het faillissement in 2013 in 2016 weer het voortouw nam en Fisker Inc oprichtte. Zonder Fiskers inbreng was de naam Fisker verdwenen. Chinezen hadden plannen om onder de naam Karma verder te gaan. En straks in 2021 is aandelen Fisker kopen of verkopen gewoon een optie. Kun je nagaan hoe het kan lopen soms.

Koop of verkoop aandelen Fisker via een broker:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Eerst kennis opdoen, dan pas aandelen Fisker kopen of verkopen

Voor je na gaat denken over aandelen Fisker kopen en verkopen is het zeer verstandig elders op dit platform de wereld van de aandelen beter te leren kennen. Daar vind je bijvoorbeeld een gratis online cursus beleggen en speel je het gratis beursspel. Bovendien kun je eerst gratis beleggen met fictief geld om het beleggen onder de knie te krijgen. Heel verstandig dit eerst te doen, voor daadwerkelijk dus aandelen Fisker kopen of verkopen aan de orde is.

Van faillissement naar aandelen Fisker kopen of verkopen

Voor de goede orde, het bedrijf dat nu Fisker Inc. Is, is een logische voortzetting van de onderneming Fisker Automotive. Fisker bracht de Karma uit en maakte er naam mee. Al verliep ook dit avontuur allesbehalve soepel toen tijdens de ontwikkeling de leverancier van de batterij voor de auto failliet ging, De Karma werd en wordt algemeen overigens gezien als de eerste editie van luxe plug-in hybride elektrische auto, we spreken dan van het jaar 2008. De Karma werd gepresenteerd tijdens de bekende North American International Auto Show en de eerste leveringen hadden in 2011 plaats moeten vinden. Dat werd echter vanwege vertraging met de batterijen een jaar later. Van de Karma werden in Amerika 2450 verkocht en wereldwijd nog eens 2000.

Henrik Fisker ook de grote man achter Fisker Inc.

Daarna ging het mis en raakte het bedrijf om allerlei reden in verval. In november 2013 werd het faillissement uitgesproken. De Wanxiang Group nam het bedrijf over en wilde de naam Fisk veranderen in Karma, naar de eerste auto. Toen kwam oprichter, voormalig voorzitter en ex-CEO Henrik Fisker in actie. Hij richtte Fisker Inc. op en blies de autoproducent nieuw leven in. En hoe. Momenteel wordt gewerkt aan de Fisker Emotion, een elektrische sedan met een bereik van 650 kilometer. Bovendien wordt hard gewerkt aan de Fisker Ocean, dat de eerste autonome elektrische shuttle moet worden. Bovendien heeft Fisker Inc. nog tal van patenten op vooral batterij technologieën, ook voor de consumentenmarkt.

Wie had dat ooit gedacht dat het nog mogelijk zou worden aandelen Fisker te kopen en verkopen. Welnu, vanaf 2021 is het zover. Maar eerst de informatie elders op dit platform goed tot je nemen. Op de ondoorzichtige beurs is kennis namelijk een wapen.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)