Aandelen Paytm kopen

Het wordt mogelijk om aandelen Paytm te kopen. Daarmee koop je aandelen van India’s grootste betaaldienst. Met de beursgang wil het bedrijf 2,2 miljard dollar ophalen. Overigens werd Paytm al in 2018 gewaardeerd op 10 miljard dollar. Met het opgehaalde geld wil Paytm een nog bredere waaier met betaaldiensten aan gaan bieden. Een ander deel zal gebruikt worden voor bedrijfsovernames.

Aandelen Paytm kopen, bedrijf verwerkt maandelijks 1,2 miljard transacties

Aandelen Paytm kopen is het kopen van aandelen van een betaaldienst die maandelijks rond de 1,2 miljard transacties via de 21 miljoen aangesloten winkels en andere instanties met direct klantcontact verwerkt.  De grootste aandeelhouders van de onderneming zijn op dit moment oprichter Vijay Shekar Sharma, Alibaba en Softbank.

Leiden op het gebied van financiële technologie

Aandelen Paytm kopen betekent investeren in een bedrijf dat in India leidend is op het gebied van financiële technologie. Het hoofdkwartier is gevestigd in Noida en Paytm biedt online use-cases als mobiel opladen en maakt het betalen van energierekeningen, reizen, films, evenementen zoals ook betalen in supermarkten, groente- en fruitwinkels, restaurants, parkeren, tol en apotheken in India mogelijk.  Paytm begon in 2010 als een prepaid mobiel en DTH-oplaadplatform. In 2013 werd de gegevenskaart, postpaid mobiele en vaste factuurbetalingen toe.

Zorg dat je goed geïnformeerd bent voor je aandelen koopt

Voor aandelen Paytm nou echt aan de orde is, doe je er zeer verstandig aan om eerst de informatie over aandelen en beleggen elders op deze pagina grondig door te nemen. Je leert en leest alles over brokers en beurskoersen en kunt er onder meer de gratis online cursus beleggen volgen. Met de grondbeginselen van beleggen onder de knie wordt aandelen Paytm kopen pas echt serieus. Zonder kennis van zaken wordt het een stuk moeilijker om rendement te maken op de beurs.

Paytm is en blijft zeer actief

Ondertussen is en blijft de onderneming zeer actief. Het lanceerde in 2014 de Paytm Wallet, die de Indian Railways en Uber als betalingsoptie hadden toegevoegd. Het lanceerde verder een e-commerceplatform met online aanbiedingen en busticketing.  In 2017 was het de eerste onderneming met een app die de magische grens van 100 miljoen gebruikers  bereikte. Ook heeft het ondertussen een op abonnementen gebaseerd loyaliteitsprogramma met de naam Paytm First. Met de Citibank introduceerde het bovendien de Paytm First creditcard.

Aandelen Paytm kopen kan best erg interessant blijken. Niet echter zonder kennis van zaken. Bekijk dus eerst de informatie hier op allesoveraandelen.com.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)