Beursspel app

Beursspel app: speel overal met nepgeld

Tegenwoordig zijn we er aan gewend om ten allen tijde onze telefoon of tablet te gebruiken om onderweg op de hoogte te blijven van de social media, e-mail en andere zaken, zoals e-mails. Vaak brengen we onze vrije tijd door met het doen van spelletjes op de telefoon. Tegenwoordig is het mogelijk om tussendoor even een blik te werpen op je eigen beursspel op je telefoon. Met de handige beursspel app heb je een makkelijk te gebruiken platform vanwaaruit je zelf deel neemt aan de beurs. Jij kiest of je dit wilt doen met echt geld of met een fictieve rekening!

Met de beursspel app zonder risico leren beleggen

Je kunt nu kennismaken met het zelf aankopen en verkopen van aandelen op de beurs. Dit doe je absoluut zonder risico en met een rekening vol fictief geld. Jij maakt zelf de keuzes wat betreft de aankopen en de investeringen die je doet op de beurs. Zo leer je spelenderwijs van je ervaringen op de beurs tijdens het beursspel.

Aanmelden en app installeren

Je kan het best eerst jezelf aanmelden hiernaast. Daarna kan je de beursspel app installeren en Binnen slechts twee minuten kun jij je eerste stappen zetten op het pad van beleggingen. Ook kun je hier terecht voor nuttige informatie over andere mogelijkheden om te (leren) beleggen. Indien je deel wilt nemen aan het beursspel krijg je gratis e-mails met waardevolle tips en trucs voor succesvol beleggen toegezonden. Uiteraard kun je jouw e-mail adres ook afmelden voor deze dienst.

Schrijf je nu GRATIS in voor het beursspel:

beursspelLeer spelenderwijs geld verdienen met beleggen

beursspel100% Gratis, je loopt geen enkel risico

beursspelMeer dan 2500 spelers gingen je voor

Aandelen tips

“Met het beursspel kan je aandelen kopen van bedrijven zonder risico, leuk!” – Willem, Nijmegen
 

Overschakelen naar ‘echt’ beleggen met de beursspel app

Heb je deelgenomen aan het beursspel via de app? Of wil je direct op een handige manier beginnen met beleggen via je tablet of smartphone? Dan kun je vanuit het spel makkelijk en snel overschakelen naar het beleggen met echt (eigen) geld. Uiteraard is dit absoluut niet verplicht indien je besluit om deel te nemen aan het gratis beursspel!

beursspel

Meer over beursspel

4.7/5 - (15 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)

Plaats een reactie