Aandelen Douglas kopen

Aandelen Douglas kopen moet in 2024 mogelijk worden. Dat is althans de bedoeling van eigenaar CVC Capital Partners, zo laat Bloomberg weten. Na de beursgang mikt Douglas op een waarde van 7 miljard dollar. Ondertussen wordt Douglas bij de voorbereiding op de beursgang begeleid door Rothschild & Co. Douglas krijgt waarschijnlijk een beursnotering in Frankfurt.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Douglas kopen op de beurs in Frankfurt

Wanneer de beursgang van Douglas precies plaats zal vinden, is volgens CVC Capital Partners afhankelijk van de marktontwikkelingen. Wel is het de bedoeling dat er in 2024 aandelen Douglas op de markt gaan komen. Hoeveel en tegen welke prijs is ook nog onduidelijk. Douglas is een Duitse parfum detailhandel. Het hoofdkantoor staat je in het Duitse Hagen. Douglas heeft rond de 2400 filialen en websites in meer dan twintig verschillende landen. Daarmee is het een van de grootste spelers op de cosmeticamarkt. De producten worden met name afgezet in Duitsland en Frankrijk, al is Douglas ook in ons land bepaald geen onbekende speler.

Vergelijk de beste brokers op AllesOverAandelen.com

Douglas is een bedrijf met een rijke historie. Het bedrijf ontstond in 1821 en werd opgericht door John Sharp Douglas. Hij begon in dat jaar een eigen zeepfabriek. Vervolgens opende hij in 1910 de eerste Douglas winkel in Hamburg. De rest is geschiedenis. Wil jij straks aandelen Douglas kopen? Dan ga je zaken doen met brokers, ook wel makelaars in aandelen genoemd. Hier op AllesOverAandelen.com maak je kennis met alleen de beste brokers. Je kunt ze hier vervolgens ook met elkaar vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken.

1/5 - (1 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)